JOM LAYAN IKLAN

Wednesday, July 22, 2015

HIAS BILIK ANAK

Hahahahahha... sekali lagi kita jumpa.. Assalamualaikum semua!!!

Apa?? Hias bilik anak? Mana la ada bilik nak hias kalau dah tinggal kat pigeon hole cam nih.....

Now kita dah pun masuk 30 weeks membuyung.... LHA dah kena let go baby cot dia.
Memandangkan cuti raya tak balik kampung.. maka kami pun raya kat ikea.... Hihiihi

Hasilnya...

Meh tolong papa.....

Meja dah siap... dengan bangga nya berpose :D
Asalnya nak beli coffee table... maklumlah... ami pandai duduk atas coffe table Lack tu
Maka.... roboh lah.... 
Papa kata... dari beli coffee table.. y not beli study table... 2 in one...boleh gak jadi coffee table...

Katil baru.... dia gelar katil tu... Abang Long's Bed... 
Letak dekat tepi katil parents...
Nanti dalam bilik yang sama nak sumbat baby cot plak...
hohohohoho.. imagine la bilik kecil sumbat semua katil2 ... 

Kerusi hi chair... menggantikan hi chair dia yg dah peroi...
Kaler bg matching dining

Beli lah gak utk dia papan tulis tu..... malas nak amik gambor..

tak lah berhias mana..... cuma menambahkan cramp rumah kecik nih


1 comment:

Norain Binti Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@zalora.com.my

Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...