JOM LAYAN IKLAN

Thursday, November 27, 2014

RAINBOW PARTY PROGRAM AT GB

AKHIRNYA....
Habis da sekolah LHA

Penat la ami pergi sekolah ngan LHA...
Anak orang lain cool aja.. Boy jugak.. tapi LHA la paling lasak...
Tak larat nak kejar....

Ada sorang bb ni nenek dia jaga.... hihihi tak sangka i dia fasih BM... dia kata "Hakim buas" ... I was happy she used the term buas.. terasa cam i n dia terus click!! kikiki

Oh how i wish to continue him next year kat nursery ...
Tapi terus terang lah... tak ada duit la kalau costs tadika cam nih... separuh gaji gi kat sini. Kalau 1 term RM6K.. ada 4 terms... maka kiralah sendiri... So memang ami papa tak mampu nak hantar sini.. kita kumpul duit LHA gi uni aja la ya.. itu tak masuk utk kawin ker... nak mintak keta ker.. papa dan nak beli aset untuk anak lak tu... kalau beli rumah kat PJ jangan harap la ya.. ami bagi rumah low cost ami itu aja ya kat LHA sebagai adiah kawin ... :(



kalau Sekolah spai kul 3 tu.. sama cot belajar kat UiTM sepanjang kursus 3 tahun tau.. mungkin lebih murah!!!

Since... LHA is from mix marriage.. ami rasa it is best to send him to an Islamic Kindie,... 
Bukannya apa.. nak harap parents... ergh.. ilmu agama pun senipis kulit bawang...

Nanti anak tak tau solat doa.. pasal parents nya hampeh.... :(

lagi pun I'm not so sure makan halal ke tak kat sana esp when thay have potluck takut ada parents beli atau masak dr rumah atau dr kedai tak halal... :(
Tapi sepanjang ada kat sana semua nampak bawak dari kedai yg biasa beli nampak.. so kira ok lah.. tp bila ternampak jeli keluar dr tupperware rumah terus plak terpikir.... mmmmm .....

Bebudak kat sini.. sama ada ngan nenek ke. ngan mak ker.. ngan maid ker.. semua comeil2... i mean mak dia n nenek lawo2 ranggi ranggi.. termasuklah maid dia tau.. ada uniform!

Hahahah semua la menyaksikan anak i yang lasak... rasanya ami aja lah yang lopat lebih dari mak orang lain.. ami aja lah yg lari dalam kelas tak bagi di main piano la.. tak bagi dia kirai rosakkan kek la.... terus terasa cam i ni bad parent... :(  

kalau tanya LHA.. What color is this... ? Memanjang la jwpn dia green. Ada 1 boy tu... (mak nenenk maid dia semua masuk kelas jaga dia) apa warna semua dia tau... 

Ada anor boy tu pergh baju baju dia mmg buat semua org admire la.... dah la kiut.. pakai moschino... armani... bla bla bla.. kasut dia pun rasanya penuh berak rak kat rumah dia... n ami dia comei sangat... :) Suka tgk

Mmmm birthday bear layan akim n hasha

Memang jarang dedahkan dia  main bubble.. so mmg hakim jakun lebih sikit kat sini


Atok ala paparazzi... bb nih kiut sangat...

Birthday bear siap ada pinata...



Balik rumah bowtie dah belakang leher

Why papa enrolled us here?
1. dekat ngan umah..
2. saja nak ami spend time ngan anak  without menyogok anak ngan TV..



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...