JOM LAYAN IKLAN

Wednesday, October 22, 2014

HARI DEEPAVALI

Semalam pergilah makan kat umah kawan papa.....
LHA dah rindu siva mama dah


Baju ni late Amachi belikan... Amachi beli baju kat India sampai dia umur 8 tahun pun ada.. punya lah banyak... itu tak masuk baju yang papanya pakai masa kecik-kecik dulu....


Hari Ahad ni ke sana lagi... kali ni nak rapat-rapat plak ngan VVIP umno... hihiihihih Protoge UMNO la LHA ni ya

LHA ni semalam tak yah lah nak wat program I WANNA TOUCH A DOG PROGRAMME... tak jemput pun dia dah belai2 kawan tu... halamak....

Apa-apa pun selamat bercuti.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...