JOM LAYAN IKLAN

Wednesday, September 17, 2014

HAPDET GI KLINIK

Alahmdulillah.. hari ini mummy n tokmak agak BETTER.  Tapi tokmak macam lagi tak sihat plak malam ni. Kelmarin 159/90... hari ini 146/68

Semalam gi bday kawan... bff papa.  Makan macam tak ingat dunia... makan briayani plak tu.  Lepas tu makan kek.. n KAMBING!!!  So takut gitu perasaannya nak gi klinik....  Tapi nasib baik ok...
Since hidung ni masih bermasalah maka doc pun bagi antibiotics... n ubat tambah imun...
And as usual... LHA akan dilayan juga oleh doc.... "The only kid who loves doctor..." Itu kata doc nya....

Tengok camner LHA sengih

Lepas kena suap

CAKE!!!! Penah jaga tagan LHA dr rosakkan kek... mana kek pergi dia ikut aja...
Last-last rosak gak kek kena tangan dia.. habis icing.

Then rumah ni ada "cute dog..." menurut kata LHA... Dia dah sentuh dah la doggie tu,,, dah usap-usap... Jenuh mummy dia nak samak tangan dia.... Then sibuk sembang tak sampai 1 minit dah nampak dia cam nak cium dog tu... Nasib tak diciumnya. Mmmmm samak lah lagi kali kedua.  Lain kali datang sii mummy sediakan baju khas n beli sabun thoharah utk LHA aja....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...