JOM LAYAN IKLAN

Wednesday, June 18, 2014

GBS WAREHOUSE SALES 2014 REVIEW


Ngan my partner in crime ... hihihihi Tumpang ya BONDA

Untuk LHA... apa lagi.. Chuggington la...

about the chuggington sets... hua... sini lebih murah!!!!
Meh kita tengok harga....
Setiap satu kat atas ni RM20!!!!
I bought at Happikiddo after 50% less RM49... :(

RM299.90 - 70% less...
Nak jugak beli.. tp memikirkan yang kereta meinan kat rumah tu berderet.... cancel aja niat ini
Daripada banyak .. esoknya pergi lagi tinggal 2 aja..

 
RM169.90 - 40% less





Dua dua kat atas tu RM69.90 - 50% less

RM119.90 - 40% less

Botol x3 cuma RM20!!

first years breast pump from RM499 NOW RM150

RM129 - 70% less 
Kalau beli hat outlet harga pun sama...







RM799 - 50% less

Lupa what was the price

kat jalan tandang aja


Among the most haunted place for the parents (not the children)




Setiap satu kat atas ni 50% less from RM69.90.. harga dia macam2 sebenornya
Bonda beli utk piya-comel.

Mummy beli dunbar n flatbed and Irving n recycle car sets.. RM30 each. kat Happikiddo tak jual lagi... yang lain tu more tu track sets for diecasts and interactive.
1st day pergi tak ramai orang... datang lagi 2nd day coz ada track set tak cukup accessories... talked to a lady to help me out but she was very rude.... Mr Botak Chin fella came to the rescue.  he was very polite and helped me out ALL OUT. TQ Abe. Siap tunduk-tunduk Jepun dia kat I kata tq. Tp set tu dah tak ada lagi... so i bought a RM5 Wooden thomas from RM15. Haish tak pasal-pasal dah terjebak ngan thomas plak. Ok thomas hanya untuk wooden rain collections aja. Set ikea pun boleh masuk.  Pasal murah sangat.. maka beli la jugak thomas diecast yang reject... 3 trains for RM10... hihihihi

Jumpa 1 lady and 2 fathers. This lady rasanya dah macam I.. terjebak ngan cerita chuggington. Another father (chinese) tengah survey apa best untuk anak dia.... i pun recommend macam2.... (Duta chuggington free)... Hamik koo..... berset2 dia beli untuk anak dia (aka dia)... yang sorang lagi bapak nih... memang dah lama minat ngan chuggington. Dia nak tambah collection... dia kata chuggington lagi comel dari thomas.... memang banyak lah dia beli. lagi pun dia selalu beli kat sini masa sales.

Hand digger n spade tu amachi sponsor.... Dia kata LHA nak gi beach kena beli beach toys... semua cucu dia belikan....

The Review..... 
Price are ok... but for my type of choice / brand.. it was cheap.  If you go to the toy outlets.. u could not get 40-50% disc. Hape toys had good discounts but u know hape brand is already expensive.... I am not willing to pay RM300 for the kitchen set pun (after 40-50% less).  

Ample parking!
Customer service was good : met 4 staffs only 1 was very rude... the other 3 were TOO helpful la pulak.... :)
Next warehouse sales? Dec kot nanti

OK lah....... cukup dah tu kot

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...