JOM LAYAN IKLAN

Sunday, March 30, 2014

SELAMAT PENGANTIN BARU NOR

Alhamdulillah.. dah selesai semua adat perkahwinan untuk adik dan untie tersayang Mamanoe.....






Dugaan Mamanoe di hari bahagia ini.... kek yg ditempah secara online tak siap-siap.  Orang tukang buat kek tu siap tutup fon tak mo dihubungi.   Kot ya pun tak sempat nak buat.. call lah awal2 jangan bagi orang ternanti-nanti.  Sudahnya kami beli kek birthday biasa tu dr kedai kek.....

Dan di kesempatan ini jugak anak mummy and buah hati tersayang Zinnirah pun celebrate birthday jugak.

Nilah kek yang sedap sangat... Entah dari mana tah  mamaIdah belikan


Tengok nih .. muka muka mummys yang gumbira. Muka nak biasa biasa aja.. 
Mummy memang over


Banyak jugak crita  nak prepare bday yang ringkas ini.... Sepanjang minggu mamaIda cari barang nak isi dalam goodie bag. Antara isi dalam goodie bag... puzzle kayu dinosaur, baki puzzle minion bday LHA aritu, tabung, set pencil, set kaler... semua dalam bajet RM1.90 satu. Plus2 jajan yang banyaknya untie ida beli ditambah plak jajan yang terlebih dari goodiebang mamanoe.  Tak sempat nak amik gambar isi goodie bag dan goodie bag yang mamaIda prepare buat sendiri.  Cantik sangat.

Pepagi tu patut dah sibuk-sibuk gi dewan mamanoe... tp we all gi cari cupcake kat PASAR TANI!! MMmmm bagai nak apa meredah lautan manusia... dah lah jem pasal orang pun rebut beli tiket bola kat stadium tu.  last2 dapat gah beli cream puff RM45 60 biji)  kek gulung pelangi (RM8), muffin (RM1)... pasal cupcake dah habis... and apam polka dot (RM15 sekotak) Ala.. cam kat meja tu lah

Uncle yang menyakat... tq uncle anak branak kerana sudi bbsit saya


Doa mummy untuk mamanoe and pafit
- semoga jadi isteri dan suami yang solehah (Kata mama pafit: Marah aja kalau tak kena) :D

Doa Mummy untuk LHA dan Zinnirah
- Moga jadi anak yang  soleh dan solehah...

:D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...