JOM LAYAN IKLAN

Sunday, March 30, 2014

SELAMAT PENGANTIN BARU NOR

Alhamdulillah.. dah selesai semua adat perkahwinan untuk adik dan untie tersayang Mamanoe.....






Dugaan Mamanoe di hari bahagia ini.... kek yg ditempah secara online tak siap-siap.  Orang tukang buat kek tu siap tutup fon tak mo dihubungi.   Kot ya pun tak sempat nak buat.. call lah awal2 jangan bagi orang ternanti-nanti.  Sudahnya kami beli kek birthday biasa tu dr kedai kek.....

Dan di kesempatan ini jugak anak mummy and buah hati tersayang Zinnirah pun celebrate birthday jugak.

Nilah kek yang sedap sangat... Entah dari mana tah  mamaIdah belikan


Tengok nih .. muka muka mummys yang gumbira. Muka nak biasa biasa aja.. 
Mummy memang over


Banyak jugak crita  nak prepare bday yang ringkas ini.... Sepanjang minggu mamaIda cari barang nak isi dalam goodie bag. Antara isi dalam goodie bag... puzzle kayu dinosaur, baki puzzle minion bday LHA aritu, tabung, set pencil, set kaler... semua dalam bajet RM1.90 satu. Plus2 jajan yang banyaknya untie ida beli ditambah plak jajan yang terlebih dari goodiebang mamanoe.  Tak sempat nak amik gambar isi goodie bag dan goodie bag yang mamaIda prepare buat sendiri.  Cantik sangat.

Pepagi tu patut dah sibuk-sibuk gi dewan mamanoe... tp we all gi cari cupcake kat PASAR TANI!! MMmmm bagai nak apa meredah lautan manusia... dah lah jem pasal orang pun rebut beli tiket bola kat stadium tu.  last2 dapat gah beli cream puff RM45 60 biji)  kek gulung pelangi (RM8), muffin (RM1)... pasal cupcake dah habis... and apam polka dot (RM15 sekotak) Ala.. cam kat meja tu lah

Uncle yang menyakat... tq uncle anak branak kerana sudi bbsit saya


Doa mummy untuk mamanoe and pafit
- semoga jadi isteri dan suami yang solehah (Kata mama pafit: Marah aja kalau tak kena) :D

Doa Mummy untuk LHA dan Zinnirah
- Moga jadi anak yang  soleh dan solehah...

:D

Monday, March 10, 2014

HAPPY 2ND BIRTHDAY LHA

ALHAMDULILLAH... DAH DUA TAHUN ANAK MUMMY NIH

THIS YEAR WE HAD SMALL BDAY CELEBRATIONS FOR LHA.....

The first one we had at the corridor aja... sharp buat on the 4th of March ... Balik aja sekolah terus pergi ke Paradigm.. beli 4 biji belon, 4 pedang n sebijik kek stabeli comel..... Pastu tunggu semua anak-anak tunggal balik.  Semua unit kat rumah I ni anak sowangsowang aja.... So we waited patiently for abang, abang kyle n che che xin yi to come home.  Dalam kul 6.30 baru lah start..

Simple aja.....


Tema Ninja turtle..... tp isi tema Minions hahaha

Topi pun Ninja Turtle

The bday boy yang tak tahan nak kek

Uish mummy nih lambat benor lah

Hihihihih

With the neighbors....

Che che and abg kyle tolong potong kan kek

Abang pun xcited tgk titi potong kek

Acara permainan... main lari lari ngan belon.. tp budak kecik nih tak tau apa lah yang abang-abang n kakak main

Second celebration buat kat Muhibbah Restaurant at Kg Sg Penchala.  Papa book bilik aircond tu... additional charges 8% from total bill.... ok lah....

Tema minion




Uncle David penyeponser cake sedap

Suma makan cream puff

Goodie bag DI SPONSOR OLEH CHETTY N CHITTAPA

Isi Goodie bag,,, banyak... mummy beli jigsaw n card holder kat kaison.. 
Murah aja.... Jigsaq RM1.90 n Card holder RM0.60.

Duit emas  minion pun ada


Dalam Goodie bag orang tua


Ngan best dress : Kak Piya

With cousinsn friends. Sukanya lah LHA nyanyi lagu Happy Birthday.. Letakkan dia dalam bb chair coz dia nak lari lari

tata n Mia

Acara bukak hadiah... tata tolong bukakkan.. kata tata dia nih penyabar tunggu tata bukak... Present from my dear fren Ummie hanie LHA

3rd one nnt kat Johor... gabung ngan Zinnirah masa wedding mamanoe nanti... tema Rainboe plak.

SEMOGA LIONEL HAKEEM JADI ANAK YANG BAIK BERIMAN DAN SOLEH. AMIIN.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...