JOM LAYAN IKLAN

Monday, December 9, 2013

NOR DAH KAWEN

TQ Cal... ini aja lah yg datang dr sebalah arwah abah.. itu pun sbagai wali

Akhirnya.. PUAN NURUL FADHILAH.. (mode geligeleman. hahahha)


Akhirnya kawen jugak nor aritu... kelam kabut 1001 mode dia pun dah kawen dengan pilihan hatinya yang sangat comel lah itew. Hihih Welcome to the family Ahmad Fitri :D  Semoga dapat menceriakan lagi keluarga kami.

Abah memang tau Nor ngan Fit.... :D Kalau Arwah abah ada atau Atok ada.. kaknem dah terbayang-bayang dah apa dia nak kata dan apa dia nak buat.  Tak apa..... Atok mesti kata..."Nor cantik" ngan seloroh gelak ketawa dia.... Abah pulak mesti terdiam terharu sedih duduk saksikan anak dia ...... Kak nem bangga ngan adik kak nem sorang nih.. dia memang kuat.

First time jugak tengok orang tunjuk geli geleman masa baca teks keluarga sakinah... itu lah adik ipor baruku fit yang tergeli bila disebut adikda kekanda..... Kelako adik ipor ku sorang nih.... :D 
Mak pulak malam hari dipanggil "mak " oleh adik ipo nih.. Mokde ada so mak pun berseloroh.... "Dia dah panggil aku mak malam nih" Mokde: " hihih tergeli geli pulak aku.." hahahhaha 

Doa kaknem moga nor n fit tabah menghadapi dugaan somi isteri :D
Semoga dapat membentuk keluarga yang bahagia... Amiin

p/s mode kuatkan diri tulis entry ini..... sedang kan hati ini sangat lah terharu...

3 comments:

sweet tooth said...

Tahniah kak nem.... & tahniah juga buat adik kak nem...smg Allah panjangkan jodohnya dalam keberkatan dan dilimpahi Rahmat dunia & akhirat....amin....

Hanim Salleh said...

TQ darling :D

rossi rossa said...

Tahniah kak nem..dpat adik ipor.....
Selamat pengantin batu buat adik kak nem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...