JOM LAYAN IKLAN

Saturday, October 26, 2013

PIRATES OF DOKNOWWHATLAND





Jenuh  mummy dok pikir apa nak layan ngan tema lunch sekolah tahun nih...... HATS OF TO YOU
Dari Cowgirl, Tukang kebun... last last mummy layan jadik Captain hook. Assistant saper lagik if not my kenit Assoliehin. Topi Assoliehin beli kat Fun n cheer shop kat LRT KJ. Murah aja... tp kena alter banyak!! Since nak carik kain ber tengkorak tu susah... so mummy beli topi ni ang topi baby yang biasa. Topi baby RM1.90 aja... tak lah mahal pasal mummy nak gunting2 kan dia nnt. Pastu jahitkan kain tu kat topi Assoliehin.... tak lah dia cabut2 topi tu nanti.  Baju dia pakaikan jeepa biasa aja... warna putih and seluar hitam.  nak ikutkan hati mummy nak aja diguntingkan bawah seluar tu bagi berjurai2 tapi... sayang lah pulak....

Baju mummy  pulak.. mummy nak sangat carik seluar belang2 tapi tak ada.  Nampak pulak seluar ada hitam putih palazo.. mahal pulak tu... Tapi dah minat beli jugak (Kedai biasa pun jer tp ntah kenapa mahal).  Baju Mummy zu bagi... vest papa bagi tshirt hitam dia maka mummy pun gunting lengan n gunting bawah baju tu bagi terjurai2 sikit.  Bagi nampak rugged sikit pirate sorang nih..... Hiihihih simple aja.... Ohya.. siap ada selendang hitam nak lilit pinggang tapi tak terpakai pulak pasal asyik kejar si kecik nih....

Mula2 test2 kat dia.. masa kat rumah memang dia asyik aja buang topi tu... nasib baik kat sana tetap pulak lah dia kat kepala... siap main2 ngan pedang lagik.  Topi mummy and vest bagai tu papa yang belikan. Hihih semangat papa  nak tengak bini dia berseronok masa lunch tu nanti :D 



Apa2 memang seronok.  Masa lunch ada macam2 fesyen. Yang menang orang yang jadik witch. 2 witches dinobaatkan sebagai pemenang... dan salah sorangnya BONDE!! hihihi hebat bonde. Lunch kat Halia Restoren kat Sime Darby Convention Center Mount Kiara... Best Best. Tahniah doreen pasal buat lunch yang happening !!

P/s.... next bday mungkin pirate theme kot....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...