JOM LAYAN IKLAN

Sunday, October 6, 2013

KROSNO MAXWELL WILLIAMS KYOCERA GAGGIA WAREHOUSE SALES



Orang memang tak ramai sangai... masa 1st day dah buat survey.. maka semalam ajak Sayang pergi. :D

Tagine tu memang ala-ala idaman ati.. tapi taksangka dapat yang periuk lain jugak. Tagine nih lebih murah dari last year. Rasanya Last year RM129 tapi tahun ni yang paling besar RM110. 

Sebenarnya nak beli yang brand Cookline Zhullian. Sayang dah bagi izin beli tapi entah lah..... Tp tak apa.. nanti beli jugak yang Cookline pasal memang sangat hebat kata promoter2 nya. Buat masa nih beli yang ini dulu... pasal macam sama fungsi dan faedahnya.  Memang tak melekat langsung. Tadi guna lah masak ayam asam pedas :D cuma terhangit sikit.... tpi tak melekat kat kuali.  Kalau Cookline dengarnya memang tak akan hangit then buat kuit bakar atas dapur pun boleh.  Yang microstoven nih katanya boleh buat kuih jugak.. tp kena cuba.  Yang ini masuk kat mana2 pun boleh...sebab tu namanya microstoven - microwave, stove n oven :D


yang periuk 5l tu RM135
periuk kecik yang amat tu .. RM15
MAngkuk kecik tu RM10... dua2 yang comei ni utk masak tah apa untuk LHA :D


SEMOGA MUMMY RAJIN MASAK!!

P/S RASANYA..... MYDEAR WHS HUJUNG BULAN NIH... MEH BRANGAN

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...