JOM LAYAN IKLAN

Tuesday, October 8, 2013

I AM NOW 37

Maka secara official nya I sekarang dah 37 tahun. ALHAMDULILLAH....... kata mak "PANJANG UMUR"amiin.

Selama 2 tahun berturut-turut jugak selal terbayang muka arwah abah yang akan nyanyikan hepi bday.  Semalam bila si diba call nganyi hepi bday ters sebak... bila ayah mertua call wish bday.. terus nanges.... Panic jugak orang tua tu dengar menantu dia nanges cam apa... Sori mama.  Dua hari lalu tepon mak nak berkorban diri :D mak kata ok :D

Rasa bersyukur nak celebrate hujung 30 tahun nih maka I pun belanja kekawan PMR.. depa tak tau pun kenapa... Bermotivasi lepas dengar radio IKIM pepagi2.... petang pulak.. ada kawan tersayang kawan sekatil masa dolu2 nak belanja.. siap bg hadiah lagik


Pastu Mummy paksa SRK belanja mummy kat dr cafe. Hahahahah tu dia... minum frape fav mummy then SRK minum air dragon fruit jual kat kedai buah tu....

Malam mamnoe ngan papa ajak gi SERAI.. :D 

Hari yang best Alhamdulillah.. semoga di panjangkan umur Dipmurahkan rezki dan ditetapkan iman. Amiin.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...