JOM LAYAN IKLAN

Saturday, September 21, 2013

TTC ACUPUNCTURE : MY SECOND JOURNEY

Assalamualaikum semua..
TTC untuk adik Assoliehin dah lama dah mula pun... sejak setahun yang lalu... tp tanpa jumpa dr lin la... Cerita TTC i nih kena sabar... nak anak kedua pun rasa macam nak cuba untuk anak pertama...

Itulah dugaan kita2 yang TTC  nih. Allah memang bagi cubaan berat kat sini.  Kata Dr Lin... ramai yang cuba nak anak tapi tak sabar nak anak.  Bulan kedua dah expect nak mengandung. Haish.. mana boleh cam nih.  Kena lah sabau kekawan ya. 

So aritu tu lepas je kering  peot maka kami pun ke Serdang.  Assoliehin baru aja bangun tidur bila masuk kedai nih. Husband Dr Lin pun apa lagi, diamik nya Assoliehin dan bermain2 dan memanjakan dia. Dikeluarkan aiskrem.. air yang besh besh... Hihihi

Dia check check.. dia kata Mummy Ok tp papa stress macam tahap gaban.  Memang pun... this week papa sibuk ngan kes kat appeal court... memang berat..... So dia kata papa kena bekam. 





Papa nya ubat spesel pasal ada cengkerang tiram :D

OKAY... mummy tak lah harap sangat preg bulan nih.. pasal rasa cam tak sempat nak belly dancing. (Quote belly dancing credit to kawan blogger I) HAHAHAH



9 comments:

Lady Mira said...

wow... all the best mamanem... erk mira pun nak jugak... tapi not seriously into it yet... sbb mmg tak larat nk handle.

Sizuka said...

good luck mamaniem... Semoga hero hensem dpt adik cepat2... tempat ni kat serdang eh?

Anonymous said...

salam kak.. sy pon ttc 2nd child macam akak.. boleh sy dapatkan exact location klinik ni?

Hanim Salleh said...

Hihihi assalamualaikum semua :D tq atas wish2 tu. Mira takmo lagi ya?handle twins tu mmg hebat. tambah adik lagi.. bertambah hebat!!
Aah,,, ttc kat serdang. kejap ya i cari alamat dia :D

sweet tooth said...

Kak nem, share the address pls... InshaAllah nak buat IVF lagi next year. Nak try include acupuncture sekali dalam treatment plan :-) terima kasih...

Hanim Salleh said...

meh ni alamat dia :D
kedai ubat dan runcit yong siong

25, jalan PSK 6,
pusat perdagangan seri kembangan,
43300 seri kembangan, selangor.
tel: 03-89430392
hp: 016-2969628

farah jamry said...

salam kak, selalunya akak dtg utk treatment waktu bila yea?? ada waktu-waktu tertentu x mcm before period ke atau lepas period ke?

farah jamry said...

Salam kak, selalunya akak dtg utk treatment tue bila yea? ada waktu-waktu tertentu ke? mcm before period ke atau after period?

Hanim Salleh said...

wassalamualaikum. akk biasanya datang bila dah lepas kering period. lepas tu dua kali dalam tempoh nak subur. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...