JOM LAYAN IKLAN

Saturday, September 28, 2013

ISTERI YANG YOYO DI MEDIA LOLO MOLO

ISTERI MAT YO MEMANG YOYO :D

Aku sendiri tak tau Mat Yo tu saper? Siapa bini dia yang kononnya kerabat diraja (kerabat ni tak hampeh aku rasa tapi dia ni je hampeh. Tak kan lah nak cakap dia ni dari kerabat dayus. Maklumlah... dia nih pun senang-senang boleh kata PakCik nih dayus....

Masa aku kecik2 dulu... kerabat diraja memang tinggi di hati... iyalah.... ketua kepada rakyat... ketua agama Raja/Agong pegang... And biasanya kalau tgk TV Prince charming ker...princess ker... semua yang baik2 dan tak bodoh mahupun dayus.

Siapa Mat Yo nih aku masih tak gugle lagik.  Maklumlah.. perkembangan sukan aku memang tak follow.... (bodoh lah kata bini Mat Yo kat aku pasal tak follow cerita glamor laki dia yang membiarkan si isteri bertindak GANAZ kat orang tua...) Mesti pun dia bengang tgk perangai bini dia nih.... Mmmm terpikir pulak siapa yang dayus kat sini.....

Kesian pulak lah aku rasa kat Mat Yo nih... mesti boleh jatuh lah prestasi main bola.... (Tak apa.. dia dan isteri boleh main netball sama2 nanti).

Tapi PakCik yang dibuli nih sekarang makin femes. Sila lihat kefemesan PakCik ini di sini ..... dekat aja ngan rumah nih... Entah2 PakCik tu tinggal kat Lembah Subang ni aja....

Lagi satu agaknya.... sedara diraja nih mulut pun memang jahat jugak.... masa gugle terjumpa plak cerita nih... tp tak ada lah pun gambar anak raja pandai kaya duit miskin budi bahasa nih.... meh tgk link nih.

Tp PakCik AZMAN MOHD NAYAN nih memang dah glamer....



Semoga Assoliehin menjadi seorang anak yang soleh... dan menghormati orang tua :D
Amiin.
Semoga PakCik nih semakin glemer... dan hidup terbela.  Ada sebab kenapa Allah izinkan perkara ini berlaku.... Allah maha mengetahui.....

Monday, September 23, 2013

SAYA NAK MANJAT


Saturday, September 21, 2013

TTC ACUPUNCTURE : MY SECOND JOURNEY

Assalamualaikum semua..
TTC untuk adik Assoliehin dah lama dah mula pun... sejak setahun yang lalu... tp tanpa jumpa dr lin la... Cerita TTC i nih kena sabar... nak anak kedua pun rasa macam nak cuba untuk anak pertama...

Itulah dugaan kita2 yang TTC  nih. Allah memang bagi cubaan berat kat sini.  Kata Dr Lin... ramai yang cuba nak anak tapi tak sabar nak anak.  Bulan kedua dah expect nak mengandung. Haish.. mana boleh cam nih.  Kena lah sabau kekawan ya. 

So aritu tu lepas je kering  peot maka kami pun ke Serdang.  Assoliehin baru aja bangun tidur bila masuk kedai nih. Husband Dr Lin pun apa lagi, diamik nya Assoliehin dan bermain2 dan memanjakan dia. Dikeluarkan aiskrem.. air yang besh besh... Hihihi

Dia check check.. dia kata Mummy Ok tp papa stress macam tahap gaban.  Memang pun... this week papa sibuk ngan kes kat appeal court... memang berat..... So dia kata papa kena bekam. 





Papa nya ubat spesel pasal ada cengkerang tiram :D

OKAY... mummy tak lah harap sangat preg bulan nih.. pasal rasa cam tak sempat nak belly dancing. (Quote belly dancing credit to kawan blogger I) HAHAHAH



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...