JOM LAYAN IKLAN

Monday, July 15, 2013

SALES!!! SALES FROM JCARD DAY TO SOGO DAY TO MYDEAR SALES

Berkurun benor tak ber blog.... banyak cerita dah berlaku.... semua yang happy-happy.

Cerita pertama
1. My TTC friend aka my college friend baru aja selamat melahirkan babynya. Baru tau yang dia kena admit lebih dari dua bulan. Apa-apa pun ibu baby selamat. So happy for her.  Dulu selalu cerita pasal tak dapat anak, kali nih tak sabar nak dengar cerita dia melayan anak.

2. I dah ada sorang lagi anak angkat. Haritu beri nama untuk kakak dia Alia Nabilla dengan panggilan manja Bella. Now parents dia request untuk anak depa yang sorang nih jugak. So bagi nama, janji ada Sya kat depan :D

Dua-dua nih lahir hari yang sama!!

3. Apa lagi!! Nak buat review sales!!

a. mydear warehouse sales!!
Pergi jugak aritu.  Bukannya apa, nak beli untuk si kecik tu potty.  Dia dah pandai dah kalau nak berak dia sebut pupu. Bila cek tengok pampers dia masih tak berisi. lima minit pastu dah ada bau.  So kami tak nak lepaskan habit dia yang positif sebenarnya nih.  Boleh di potty train gaya nya.

Sambil menyelam minum air... pau papa beli presents :D

Minat warnanya.... RM339 RM170 

Potty RM35 lupa from RM?

Ini lah yang tak tahan... Sturdynya bukan main lagik!!
Stroller nih bawah khemah RM50.. tp ada org beli dengan harga RM40
Hood n cup holder dia hilang...
Harga asal dia cam bawah nih ...

RM329 RM215

RM449 RM223



RM120 (bawah khemah)

Yang nih memang cun

Ala-ala brand combi.. tp combi malah lah kan....




yang lebih suka beli yang hilang hood tu dari yang nih...

Kali ni tak ada hichair yang biasa-biasa dijual.... semua yang mahal2 gila.....

b. Jcard day sales...
Kat 1u. Sehari sebelum Sogo. Pergi jugak... beli beberapa helai baju untuk LHA ngan anak member. Since masa terhad so terjah kat poney aja.. tp tak beli banyak pasal terbayang sogo....
 
Inilah habuannya... siap beli untuk anak member yang kirim.....

c. Sogo card day sales...




sogo berulat ngan orang hari tu!!!

Q kat cash only lagi pendek dari yang biasa... ada sorang tu depan I dah beratur lebih 1/2 jam then baru perasan counter tu cash only.... punya lah frust dia.

My other shopping buddies pulak dah beratur dekat 2 jam... sambil beratur sambil shopping.

Yang geram nya harga poney kat sini lagi murah!!! :(


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...