JOM LAYAN IKLAN

Friday, June 21, 2013

HAPPY BIRTHDAY PAPA, SAYANG


Last minute punya present untuk papa.... 3D canvas untuk penuhkan ofis papa.

Papa hari ni ada court... and mummy tumbang sakit....so papalah yang bangun pepagi hantar Assoliehin ke Tok Shan before pergi kerja.  Kesian papa minggu nih... kesian jugak Assoliein coz mummy belum dapat peluk cium si kecik ni.  Tidur pun bilik lain... Makan minum mandi cebok dia pun papa yang uruskan. Thank you papa.

Tapi mummy kena jugak gagahkan diri pergi amik kek hantar gi ofis.  Tapi staf papa kata papa tak balik dari court lagi..... and partner papa pun macam tu... Balik ofis pukul 4. La apa kes...? Tak pernah pun cam ni. 

Semalam sempat tempah kek untuk papa... itu pun last minit.  Mummy nak kek yang best untuk papa.... Nak macam yang mummy idamkan tu. Mummy dah mesej chef.. rupanya staf dia tak mesej balik...... sedeynya mummy... 

So mummy beli kek rainbow biasa... pesan kat dia nak cream warna biru ala-ala laut.  Dia akan dekor kan ngan rumpai laut kat tepi... and mummy nanti taburkan ikan-ikan gummy yang mummy beli kat famous amos tu.... Nanti kita tengokkan hasilnya.  

Posing masa Father's Day


Nilah kek papa

Sempena birthday papa... semua parking kat PJ FREE


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...