JOM LAYAN IKLAN

Wednesday, May 29, 2013

PAPA'S BIRTHDAY PLAN ...

Dah tua da kita ya sayang.....

I'd be a very simple birthday celebration.

Kat office papa aja...
Planning to do some underground work with his office staffs....
Kelainan kali ini... birthday ada theme... and kita berbelon lah eh papa. Ala... buat dalam conference room aja... muat 10 orang jadiklah... hahhahahahah.... Jangan marah....


Since papa minat fishing ,,, apa kata kita buat kek berfish theme... cam ni... (pics from google)
Geram comei2 cuppies nih... manalah depa dapat idea buat kek ya?

 Yang nih senang giler n cantik comei jugak
(kena simple2 nih, Lagi simple lagi  murah :D)





Yang hitam putih nih sesuai pasal Papa memang tiap-tiap hari theme itamputih
Tapi rasa cam tak colourful pulak

Tapi kalau macam nie best rasanya. Simple n kiut gitu
So rasanya tempah cam nih lah... nak tempah frm LSDT.. kek sedap
CANTIK PLAK TU!! 

Next hadiah.....
Hadiah pun mummy beli barang2 fishing gak. Semalam pergi Nickshop.. tp tak ada yg mummy berkenan.... pergi amazon memang best tapi bajet plak cam larik... last2 gi smopping mall mummy kat china tu.... Hihihih siap boleh beli satu barang utk bagi uncle David lagik. (Walaupun Uncle David ada kedai memancing dia sendirik).

Then jangan lupa jugak lah ye sedekah sedekah :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...