JOM LAYAN IKLAN

Friday, May 17, 2013

MY LIL HERO NAK CAKAP

Alhamdulillah... dah nak cakap dah budak sorang nih. Kalau dia cakap siap angkat angkat tangan lagi....

Amongs the first words... PAPA MAMA ALLAH...... hihihi PAPA dulu ok....

First animal word FISH .. pasal asyik tengok haiwan tu bila nak ke lobby.... Then dia kenal CAT pasal rumah tokshan ada CAT...and now semua haiwan itu CAT. Semalam tengok Upin Ipin.. dia panggil twins tu CAT

BIRD.....

AWWO.....BAL (AllahuAkbar)

SSMORE (some more)

AND.... FIRST SENTENCE

Whas Dis...  Apa bahasa ye? Hihihihi Cuba teka :D


Dia pun diajar sign language.... yang dia nak praktikkan eat n more. Kes tau nak makan aja... :D Kalau buat kat dia milk sign dia akan excited and terkinja rengek2 suruh cepat buat susu ..

Seronok tengok perkembangan dia.  Alhamdulillah.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...