JOM LAYAN IKLAN

Friday, May 3, 2013

APRIL 2013 PUREEN WAREHOUSE SALES REVIEW

Pergilah jugak akhirnya walaupun dah hilang mood pasal ada episod kurang menarik di tempat kerja....
Pergi sorang2 aja...

Kali ni pergi cam tak best sangat.  Pergi kul 2 macam tu.. orang masih agak ramai tapi bearable... 
Malangnya kali ini pureen suka jual baju saja... seluar tak banyak. I tanya lah worker kat situ... they were so helpful... depa carilah kotak2 yang mungkin ada seluar... tp asal bukak kotak aja ada baju.... Masuk aja tempat nak beli baju.. i singgah ler kat tempat tapisan ibu2 bapak2... mana tau ada yang berkenan. Biasanya kat sini lebih ok daripada pergi kat kotak2 yang disediakan.

Seperti biasa ramailah ibu2 ayah2 yang buat projek kat kaki lima. Kali ni pureen sediakan tempat utk kita2 buat tapisan.  OK jugak,

Dapat gak beli Heinz product.  Yang organic food botol besar RM4.50. murah kan? Beli lah dalam 30 jar... temasuk finger food and air prune juice. Prune juice nih mmg sedap. Banyak jugak free items dia bagi. Expiry date 2015 :D

Toiletries pun banyak borong :D Borong untuk member.... sendiri punya ada lah sikit... So enjoy d pics k

Baju-baju

Nilah baju yang dapat sepasa... sepasang RM6 ajer. Baju ala-ala sailor

Baju yang dapat jugak dipasangkan walaupun tak matching sangat... janji warna ala-ala sama

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...