JOM LAYAN IKLAN

Friday, April 5, 2013

KEMARUK BUAT PARTY MASIH MENEBAL....

Haish....
Hantu saka apa tah melekat kat kepala otak nih spi birthday fever tak kebah2 nih....

Mmmmm..... ni rasa cam nak buat bday sapa2 nih..
meh kita tgk......

Aliff - 11/12
Tsya - 18/7
Ayep - 13/4
Damia - 9/12
Tzayonna - 8/8
Tzorfia - 8/9
Zinnirah - 11/3
PAPA!! - 20/6

....... Ida... esok bday dia.... tp bday org tua nih tak best sikit  nak kiut miut nih... tp rasanya ok jugak kalau nak buat. :D

Kalau nor buat kenduri Dec dapat lah sibuk2 buat utk aliff n damia.
Kalau buat boleh lah theme 2 color.  Boy and girl theme lah katakan...

Peter Pan and Tinker Bell... Hijau n pink theme .. alololo comeinya....

Pirate pun comei.... so ni collection untuk pirate party :D



















click gambar kek for info



Lawo cakepops nih


Layan jer lah gambor2 nih eh






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...