JOM LAYAN IKLAN

Friday, March 15, 2013

WHAT'S INSIDE JUNGLE THEMED GOODIE BAG?

Hohohohohoho (atas permintaan entry nih :D)

Ada macam2? Ini semua kes tak bajet masa mengisi. Dah lah I mintak kawan tolong pilih and beli... dia rasa geram pulak tengok benda kiut miut... so macam-macam pulak dia beli... Dia kata kalau i tak nak pun tak apa pasal dia boleh jual untuk projek anak yatim dia. Tapi bila I nampak semuanya berkenan :D Bahayakan.... Sedangkan kawan tu dah pesan dah... "Hanim, U kena tengok dah berapa kos 1 beg yang U ada and brapa lagi u nak tambah..." 
Kes tak kira... pergi mana-mana berkenan aja..... pasal barang kalau beli borong murah... tp beli campur-campur dengan yang lain tentu lah banyak jugak kosnya.


Beg 
Sticker
Foam mask  (Animal theme)
Tiup2 tu...
Lillipop
Pensil 3D  (Animal theme)
Eraser (Animal theme)
Coklat  (Animal theme)
:D

Kos : (belum buat tambah tolak lagik.....)

4 comments:

Lady Mira said...

comel la foam mask tu. erk... cam byk plak items in my goodies nanti ..

mikamusz said...

Salam Hanim...
nampak u ada rekomenkan Kak Mimah as a confinement lady. Boleh tak e-mail saya personally pasal charges, service dan and berapa harga dia kat my e-mail.

muzliani@gmail.com

Thx.

Hanim Salleh said...

lady mira :D mak ai.. banyak eh... ni pun masih berhutang ngan member ni pasal goodie bag :D

Hanim Salleh said...

MIKA MUAZ :d KITA DAH EMAIL TAU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...