JOM LAYAN IKLAN

Sunday, March 31, 2013

WHAT I DID WRONG FOR THE PARTY



Haish.... kawan I buat plan masa anak 9 bulan lagik...
I buat dalam 5 minggu.....
Tapi sebenarnya kalau betul2 plan 2 minggu pun dah cukup.. tp masal masalah teknologi... tak sudah2 gugle2 for ideas... buang masa ajerk!!!!! Semua nak gi gugle... pinterest pun I dah join. Alibaba pun I dah cuba borong. (Nasib tak kena tipu)

Next,
I was late for my own party!! Party start kul 11 tp tuan punya party datang kul 12.30.... hahahah lambat benar tu. Sampai tok mak and sepupu dr Johor pun tak dapat tgk LHA potong kek bday. Apa kes!!! Lambat gara-gara nak jugak nuat marshmallow tu.... 
Solution: jangan tunggu orang lain buat... buat sendiri..... tak pun upah aja orang buat.

Next,
Party deko buat bagai nak rak... tp tak terpasang.... Ni angan mamanoe n mummy.... tp tak tersiap jugak... akhirnya terbior jugak dalam beg plastik tu... last2 mummy bagi aja budak kelas mummy utk depa buat hias kelas. Tak pasal2 kelas sekarang dan tema jungle plak..... Yang tak tersiap termasuklah guest book.... buang masa aja memprepare n brangan.....
Kirim salam la guest book ni

Next:
Banyak makanan dibungkus...
Rasanya ni tak salah kot.... puas kami makan selama seminggu. Ada kawan pun kata benda yang sama.... 

Next mistake:
NI BIG MISTAKE!!!!!
KAMI TAK ADA GAMBAR SEKELUARGA YANG COMEL KAT CANDY TABLE YANG DIPLAN BAGAI NAK RAK... SAMPAI HARI NI RASA NAK NANGIS... Pasal datang pun dah lambat... tgk2 orang dah ramai. Photographer syok amik gambar lain... kami pun tak brief photographer buat apa... maklumlah... semua photographer free :D

OH ada lagik:
Bagai nak rak tempah topeng dari OVC .. so patutnya deretkan bebudak tu pakai topeng ramai2... kan kiut. Tp tak terpikir pulak masa tu....

Next time kena ada checklist camner or apa gambar yg nak diamik nya....

Sudahnya rasa cam nak buat lagi..... nak cover kesalahan lalu... haish...

Tapi rasanya lepasnih buat kat rumah anak yatim aja kot....

1 comment:

Lady Mira said...

Akak... photoshop jer gmbr akak kt candy table tu ahaks. Bila nk upload gmbr kita sama2 ni? Sorry ye xsempat nk bergambar masa bday twins hr tu. Kelam kabut skit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...