JOM LAYAN IKLAN

Tuesday, March 5, 2013

JUNGLE THEME BIRTHDAY PARTY


Penat jugak meng gugle untuk birthday nih.  Semua orang jadik mangsa bantu.... Hari ni papa request kat my exstudents jadi MCs. Request siap kata couple nih kena pakai tarzan and jane costume.... 
Hihihihih

So for now kami dah booking macam2. Semalam pergi Laura's Daddy tambah kek. Dapat lah SRK jumpa Laura :D comel dia... tp dua2 budak kecik nih ganaz!!

Chef Harry kata kek tu pun akan ngan jungle theme. TQ chef :D
Cupcake kami tak tambah..... cukuplah kot untuk budak2 aja... orang tua makan kek sebenar :D Rasa sama ok :D

"Meh tengok dapur Daddy kita..."

Tak mo lah.... kita nak tengok kuih kat sini aja...

Tengok tu... ini lawo kiut papa. I wanna buy this...

 Uish.... lawo kan kuih tu

Papa next year kita pakai theme burung marah eh...

OK ... antara games yang akan dihandle.  Pemenang mesti ada hadiah jugak .. :D
1. musical chair
2. dance stop (ntah la nak panggil apa)
3. belon tiup pecah....

Ratu cantik pun ada.... ini untuk guest yang bercostume... bebudak lah kan... dapat cari 2 ke 3 orang ok gaks. Bukannya apa... bila tengok FB terperasan ramai gak yang menempah costume. Usaha depa nak mendress-up kan anak ini tentu dihargai.  Nak kena cari hadiah comei2 jugak untuk depa nih. Hakim? Mmm adalah panel2 yang tertentu :D

huargh,,,, banyak nak cerita... nnt sambung jap eh

Niat nak buat food tagging... kes malas nak print tengok kat kedai buku comei pulak 
benda nih... lagi senang dari print.
Kalau print.. nak gugle gambar lagi lah... dll pakai nih pun senang. tampal aja.

Inilah sticker nya

Kad jemputan

Dalam frem tu untuk letak kat information counter

Yeay!!! Topeng da sampai!!!

Paw prints to lead the way pun dah print.....

 
Eh.... SRK ada apa tu!!!

Ekor, scarf bertelinga RM9.90. Beli 12 jatih RM5 utk 1
Kt GM klang

MK Food.. kedai borang jajan murah kat PJ old town.
Dekat pasar tau. Artis idola ku bermodel depan kedai atas permintaan :D



 Jumpa marshmallow comei... nak sangat beli...
tapi made in China n tak ada logo halal

Nak apa... semua jajan ada kat sini


 Sempat gak gi GM klang
Berangan nak ini jugak. Takut LHA panas pakai constume dia.

Party loot bags. Banyak !!!

Anima print stickers RM1.80/satu

Baju mamanoe :D




4 comments:

yannie bunny said...

Happy Birthday LHA!!

Kaknem, maafkan sy. dah setahun baby akak ni langsung sy x jenguk :(
plan punya plan x jadik. hope akak x kecik hati ye.

semoga LHA membesar menjadi anak soleh kebanggaan mummy n papa. aminnnnn :)

Lady Mira said...

comel idea sticker utk food tagging :)

rossi rossa said...

alhamdulillah..dapat jgk join the party..memang meriah..terbaik!

Hanim Salleh said...

tq semua kerana menghadirkan diri utk bday yang buat mummy hap-pening itu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...