JOM LAYAN IKLAN

Tuesday, March 12, 2013

APA BUAT UNTUK BIRTHDAY ARITU?

OK ... apa2 pun... ngan my lappy memang tak sudah2 utk preparation jungle themed bday nih... nak termuntah pun ada jugak.

Lebih kurang cam nih lah party kat citta mall


Cakes n cupcakes beli dari Laura'sDaddy's

kawan punya bisnes> dah banyak dah I tempah dari 3dcanvas nih


Hihihih yang ini sendiri buat... Tipulah...MAK ANNA IDAH LAH BUAT

Costume kat Qtbuy.

Memang niat nak bagi orang makan... so kena lah yang best kan.  Tanya jugak caterer lain... tp meja pulak tak ada. Maklumlah, kalau buat kat The Space, semua nya kena pikirkan pasal depa benar2 hanya ada space sahaja dan tak ada meja pun.  Tanya catere lain 1 meja ngan skirting RM80-120... tapi big rajah cuma RM3.50... siap ada macam2 meja and makanan free lagik .... Bayangkan kalau amik 27 meja ngan 270 kerusi.... x RM80 mak aiiiii lebih mahal drp makanan kan? Sebab tu amik kat big rajah. Lagi pun aritu sekolah ada buat tempahan daripada big rajah. Memang sedap.

Caterers.... Big Rajah

Birthday card idea... oleh Mr google aja.....

Roaring apam... ada penaja... so tak tau dr sapa...

Hiasan untuk goodie bag... pun dr internet. bila print memang jadi cantik.
Potong pun senang...

Comel aja kan....
100 bags cuma untuk bebudak aja....
My brudus tolong hias, potong, isi......



Idea kek LHA dari yummytreatssbuyanne....





Ingat nak cupcakes pun ber fondant... memang cantik aja tp mahal n fondant memang tak brapa sedap pun....  
So beginilah cupcakes nya. Sedap tau!!!


Pics : Credit tu guest (Abg Aziz : Wan Hajimah), brudus : syafiq

3 comments:

Lady Mira said...

sama la goody bag kita :)

Hanim Salleh said...

hihihi jenuh carik warna oren... ni pun jumpa kat nilai.. murah sikit lah dr kl nih. mira punya mesti wara merah kan ? :D

Lady Mira said...

Mine dua color... merah hitam :). Tak mention pun letak apa dlm goody bag? Pastu waiting for the tips

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...