JOM LAYAN IKLAN

Friday, January 25, 2013

SUSAH SEBENARNYA NAK BUAT BENDA MACAM TAK SUSAH NIH....


PART PALING SENANG BAGI ORANG POMPUAN NIH...
NANGES AJA :D

Friday, January 11, 2013

BABY KIKO WAREHOUSESALES REVIEW JAN 2013


Tu la.... pantang ada warehouse semua nak  pergi!! Tapi tu lah... I'd like to warn my dear readers... do not waste your time going there!!!  Just believe the comments you read at SNS blog. The place was small... the choices were limited ...... And it is actually expensive.  Better go to Sogo Warehouse sales, or Sogo card day Sales or AEON day sales or even AEON normal sales for you could definitely get better bargain there.  

Since I was there, I did buy a few things.... ala... nak elak rasa penat dah sampai san... beli aja lah kan......

The price list for the items sold kat bawah nih: 
Short pants RM8
T-shirts RM12 (kat hytex RM6-8)
Jeans RM15 (Same as Hytex n Pureen)
Top + Pants set = RM12
Shirts RM20
Feedings bottles RM6 and above
Bottles like Dr Brown's RM15
Bath tub toys RM15 (tak yah ler beli)
Teether RM5 (Very old and dirty)
Shoes... RM12

My advice is.... better go to pureen warehouse sales which is so much better even though the place is so cramped.  I saw a couple came and just left.... muka depa penuh keciwa.....

I spent around RM87.... 
I bought 2 Teddy n Trudy shirts for RM20 each. Nak bagi present kat baby kawan ....
2 pairs of top and bottom sets - RM12 each ...
2 pants RM8 each...
Shower foam RM8
Wet tissue RM5 (small x 3 per pack) X2
Itu aja lah....

MMMMM yes... ada gak discounts... RM84 barah baju dapat la kurang RM16. Sabun2 tak ada discounts.... 

SO... TAK PAYAH LAH NAK PERGIK!!!!
DO NOT WASTE YOUR TIME...

really wished to upload the pics... but failed...

Tuesday, January 1, 2013

HAPPY NEW YEAR 2013


LHA bangun sharp 12 malam. Nampak lah bunga api dari apt... kat sumway lagoon nampak, yang dekat citta mall lagi lah clear. LHA punya lah happy nampak bunga api... siap nak bercerita lagi... tp bila dah habis tetiba dia mengamuk macam apa....

Maka bermulalah sesi fasa ngaruk2 dalam diri LHA!! Ni dua gigi atas dah tumbuh.  KAta orang gigi atas tumbuh dulu mmg rare.  Biasa gigi bawah dulu uang tumbuh.  Ada kawan kata kena buat pulut hitam ngan santan... kononnya anak yang gigi atas tumbuh dulu ni ada penyakit hati sikit...(banyak sebenornya) Penyakit riak.... alahai anak mummy. Kita jauhkanlah dari penyakit hati ini ya... riak nih lagi lah.... mummy doa semoga LHA jadi anak yang soleh selalu.  MMMmmm nanti next week kita wat bubur ya :D

So kepada semua kenalan... selamat tahun baru!! :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...