JOM LAYAN IKLAN

Monday, December 3, 2012

Flat di Kayu Ara untuk disewaFLAT VISTA DAMANSARA, KAYU ARA , PETALING JAYA UNTUK DISEWA

BUKAN DARI AGEN

Flat di Kayu Ara. 3 bilik 2 bilik air. Dapur cabinet disediakan. Lantai berjubin di ruang tamu. Rumah baru dicat putih.

Flat berdekatan dengan SMK & SK Damansara Jaya, SMK Damansara Utama, Kolej Bandar Utama, Kolej Damansara. 7 km ke Universiti Malaya dan berhampiran juga Kolej Segi.

Juga berhampiran kawasan Damansara Utama (Jalan kaki) dan ke Damansara Jaya berhampiran Atria (Jalan kaki). Ruang kedai dan pejabat Boulevard 10 akan dibuka dan terletak berhampiran dengan kawasan flat. Kawasan flat berdekatan dengan pusat beli belah utama Petaling Jaya seperti Tropicana City, One Utama, Tesco Damansara, The Curve, Giant dan lain-lain lagi.

Flat berhampiran jalan-jalan utama malah terletak bersebelahan tol Petaling Jaya untuk lebuhraya NKVE. 1 km jaraknya daripada LDP. Terletak di jalan utama ke jalan menghala ke Bangsar, Kuala Lumpur, Sri Hartamas, Pusat Bandar Damansara Jalan Duta dan lain-lain lagi.

Pengangkutan utama adalah bas dan 3 km ke LRT Taman Bahagia dan LRT Kelana Jaya. T626 dari LRT Taman Bahagia akan melalui kawasan Damansara Jaya, Damansara Utama, dan SS2. Kalau ada 1card naik bas boleh free (lihat onecard express)

Call untuk keterangan lanjut 0123544316. kemasukan Januari 2013

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...