JOM LAYAN IKLAN

Friday, November 23, 2012

CLARKS WAREHOUSE SALES BUKIT BANDAR UTAMA 2012










Saya nak gi wedding artis kena nampak cam artis gak

So .... seperti yang tak disangka.... Mummy gi redah lah jugak dalam hujan.... sebenarnya... mummy terpergi ke PUREEN!!! Tapi tak bukak pun lagi... PUREEN warehouse sales start esok lah.....


Cam ner nak gi sini???
Senang ajer.... Dari LDP amik susur kiri just B4 simpang masuk 1U
Kalau dari Sec16 .. just B4 masuk tol NKVE Petaling Jaya naik flyover cam nak ker Bandar Utama College . Lepas kolej ikut ajer signboard bukit Utama... dekat ajer...

Crowd dia ok ker???
SO MUCH BETTER THAN SALES KAT CORUS HOTEL!!!
Q panjang jugak... but I waited for 15 mins... but not for hours!! 
Men dan kids' shoes in 1 room and women's in another room.
When Q'ing U can plan what to buy for photos of all the shoes sold are pasted along the corridor... Tak lah boring Q, kan?


Parking?
Murah. I paid RM2

Nak Bayar?
Pay cash better... CC the Q is longer...  There R 4 counters jer...

Saiz
Semua saiz ada pada awal pagi. Lfik lah tu kan... tadi pergi dalam kul 3 banyak saiz dah tak ada... Since kaki nih saiz 7 so kira banyak gak lah... tapi yang sedang tu dah habis... warna hitam tu cam dah tak ada dah... kalau suka warna yang terang striking... shocking pink... red velvet.... purple.... ok kot..

1 comment:

atanayuiman @ Jue said...

Kali ni sales kat sana tak dpt sebab jauh. Kalaubkat ampang, sure gi.. nibkes malas nak cari jalan. Hehe.. berbaloi lan sebenarnya? Tapivtak bestnya bila saiz 4,5,6 selalu xderrr..huhu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...