JOM LAYAN IKLAN

Sunday, November 4, 2012

BABY OUTLET WAREHOUSE NOV 2012


Isy.... anak tengah sakit kat spital pun sempat mummy sorang nih shopping... .. Mmm bukannya apa... nak belikan sayang kecik nih baju ala-ala kimono tu. Baju tu bahagian dada 2 lapis... so harapnya selesalah kalau Assoliehin pakai.

So kalau nak murah kenalah pergi kat warehouse sales kan???? Hihihi... Since dah dekat SDMC so mummy pun rasanak usha2 lah kat whs nih.  Sebelum nih dah pergi. Shopping untuk raya... tapi tak lah best sangat. Brand Jepun banyak.. then brand anakku dan cecawan sippycup brand nuk.  Bila tgk advert nih rasa macam banyak betul barang2 brand baby yang kita dengar. Rasa cam melambak2 gitu barang dia nak jual.....

Semua brand dia juallah...
Mydear pun ada tu!!! Sedangkan mydear pun tgh wat whs

menarik for those nak bagi present for new born
RM25 each


 Kalau ikut nafsu... memang nak beli cot bumper nih
RM40-RM50 from RM80 kalau tak silap.
Cantik !!!

Ooooo nih pun rasa nak beli!!! 1 set RM120 from RM180 RASANYA



oOOOO Brand yang bebanyak tu untuk stroller
Semua jenis stroller ada

Brand pegPreggo. Ada disc sikit
RM1299 jadi RM999

Yang tengah tu combi Frm RM2999 jadi RM1799
Cam best strolleh nih

Susu pun ada jual...
Tp baik beli kat speedmart or kedai 1Malaysia.
Jauh lebih murah.

Baju Anakku satu set semua RM10

Hihihihi Strolleh Mydear.
Mahal giler kot!!!
Yang rege kat Mydear sales RM50 tu dia jual RM100 ++


Kalau bernafsu nak beli nih...RM120


Last2 beli nih ajer... 3 pasang RM15. Mahal tu!!
Tapi beli pasal nak tambah stokin Assoliehin yang dah tak muat and 
nak yang bergetah kat bawah

Baju untuk baya Assoliehin yang 6 months and above mmg tak banyak... 

Mainan Fisher Price and Vtech ada... ok gak harganya. Tapi buruk sikit rupa dia... tak macam baru. 

Pureen ada jugak.. tp baik pergi pureen whs aja dan lupakan sahaja sales ini. RM3 sehelai aja kat pureen whs.

Kalau pergi Anakku whs sebenarnya lebih byk choice dari yang kat sini.. and lagi murah.

Baby outlet nih dia jadi orang tgh utk brg bb agaknya.  Since dia tau org KL nih gila whs... dia pun amik kesempatan nagan amik barang dari kilang bb lain and jual.

Mummy tak ada apa barang nak beli sangat... nak beli baju tu tapi tak ada saiz.

Sesiapa yang baru nak ada baby tu baik jugak kalau beli kat sini. Baju tak payah gali untuk cari pasangannya. Tapi tu lah... 4 pasang aja lah yang sama dapat beli pasal choice mmg amat terhad. Tak payah nak kecoh2... amik 4 pasang berlainan... bayar balik rumah... (nada sinis nih).

Selamat shopping




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...