JOM LAYAN IKLAN

Friday, November 23, 2012

ASSOLIEHIN : BEING WARDED

For lung infection .....
2 kali pulak tu
1st for 8 days,,,,
2nd for 5 days

batuk tak baik2. non stop coughing for 2 - 3 mins , with fever....
sedey kami......
2nd time admit kat nicu.... kejap jer... 1 hari


1st admission

Breakfast for mummy


2nd admission.  Blanket nih banyak membantu

Met my ex-students there.... 
Thurga.... Assoliehin's physiotherapist ...
Vimala n her twin sis - nurse....
Semua tolong cikgu dia yang tgh down giler.....

Bila pikir2 balik manalah dia dapat penyakit nih. Dari Raya Puasa lagi dia asyik batuk2 n seseme.... memang dia dapat dr cousins dia kat JB tp tak kan lah lama bebeno...

Doc tanya ada tak bawak dia jejalan.... rasanya cuma pergi MyDear aja aritu... :(  

Ingatkan selamat pasal MyDear tak lah crowded macam warehouse lain... lagi lah pergi masa weekday. 
gamaknya memang macam kata doc lah... kita meng'grounded'kan diri kita for 1 1/2 year eh sayang. Oops  sayang ajer kena grounded but not mummy... coz mummy nak pergi kerja...(and tempat lain2) :D

Thanks to all.... to Allah and to Prudential :D

1 comment:

sweet tooth said...

Smg assoliehin bertambah sihat dan dilindungi Allah selalu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...