JOM LAYAN IKLAN

Friday, October 5, 2012

Maxwell Williams Krosno Kyocera S&P Warehouse Sales


Maxwell Williams
Krosno
Kyocera
S&P (Salt & Pepper)

Depa jual:
Pinggan mangkuk
Botol2 ala2 olde english untuk wat jeruk ker...
Serving plate
Mugs
Cups & saucers ala2 english gitu
Coffee maker pun ada
Pisau ceramic....
dan lain-lain lagik

ETC Marketing Sdn Bhd
No. 30&32, Jalan PJU 1A/12,
Taman Perindustrian Jaya
47301 Petaling Jaya.



Comel kan?


Brand nih tak lah se famous mana tapi memang high end punya barang. Since dah dekat ngan rumah and student pun recommend pergi aja lah. 

So belilah tempat letak kek (RM52 after 50% less) ... Birthday i kan tak lama lagik... boleh ler rasmikan ngan kek mummy :D Ingat nak beli yang ada cover tapi macam kecik pulak.

Yang paling geram tu mug2. Geram!!! dapat lah rembat 3 mug...rm10 each from RM29. Ingat 1 tu nak bagi kawan yang pencen. Ada jugak jual mug gambar burung. Mahal sikit RM15 tapi tu lagi cantik :D 

Sudu garpu pun ada jual... I beli lemon squeezer (RM5), fish knife (RM5) ngan pasta server (RM10)...
Ingat esok nak pergi lagi... nak beli fish knife... boleh ler wat makan salmon ala2 mat saleh tu nanti. Tak lah tersalah guna cutlery kalau jemput mat saleh datang... nanti wat gelak depa jer nnt :D

Pergi tadi tak ramai orang... tapi kata student semalam depa dapat buat salescecah RM25K.  Bawak jugak LHA... salesgirls kat sana ramai pulak lah nak tolong jaga dia. So mummy dapat lah shopping ngan tenang gak untuk memilih barang.... LHA pun tak jauh dari mummy.

Oh ya.. depa jual bawah khemah aja.... ada satu barang nih nak jugak rasanya nak beli. dia kata boleh buat bakar daging atas api ngan dalam microwave... 
microstoven RM129 (kalau tak silap lah)

Tegok lah besok kalau dapat ajak sayang pergi sana :D


2 comments:

John Alex said...


this is so good blog.i should bookmark it.
Krosno

John Alex said...


this is so good blog.i should bookmark it.
Krosno

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...