JOM LAYAN IKLAN

Sunday, September 23, 2012

SAH!!! I'M SOOOOO OCCUPIED!

LHA 1st Merdeka Celebration

BUKTINYA Dah lama benor tak berblog.... macam2 story dah berlalu. Kalau ada baby memang occupied. Assoliehin is not a cry baby... tp mummy dia yang slalu ngengada nak menempel kat dia main ngan dia sampai apa kerja pun tak buat.

Just imagine... balik sekolah ke rumah dr rumah babysitter dah pukul 3 lebih. Solat bagai tetiba dah pukul 4 or 4 lebih. Kikikiki kukukuku kakaka hihihihi ngan dia tetiba dah pukul 5 lebih. Tetido ngan dia bangun tetiba dah pukul 6 lebih.  Malam tetiba nak buat itu ini itu ini tetiba nak kena tido lagi .....

Facebook pun singgah kejap aja ... kekadang tak singgah pun....

So... storynya...

Buat masa ini Assoliehin dijaga oleh org Cina bawah apt nie.  Yang menjaganya tengah MC operation.... susah hati jugak dibuatnya. Maklumlah.... halalkah segalanya.  Hati cuak aja kalau dia terberi yang tak halal kat LHA. :(  Siap pesan kat dia jangan basuh botol2 tu.  Hunt for babysitter kat Ara Damansara memang susah. Kat KJ nurseri ada tp.... banyak sangat syarat papanya bagi. Esok lepas sekolah nak cari kat KJ lah...Untie tu kita risau kesihatannya... dah 2 kali dia operate... tp dia suka aja jaga LHA... maklumlak budak tak cranky kan sronok jaga.....

Apa-apa pun... harapnya lepas nih dapatlah berblog semula........

3 comments:

kirana nakia said...

Alamak kak Nem..risau la pulak

Sizuka said...

kak nem, better cari muslim.. risau la... huhu

lama kak nem x berblog.. Assoliehin nampak dah big boy n sgt3 comel... geram tgk mata dia...

Hanim Salleh said...

mmmg... nak sangat cari yang muslim... terbayang lah selalu dia duduk menjampi ker.... basuh dia ngan bekas vavi ker....
yg current muslim yg current nih next week baru tau dia cancer free atau tidak... sekarang memang mencari... tak sangka susah nak cari kat bandar nih... nursery yang ramai2 tu ada.... tp kesian pulak assoliehin yg asyik tak sihat sejak dua menjak nih... masih terus hunt nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...