JOM LAYAN IKLAN

Friday, September 28, 2012

PROCRASTINATION SHOULD NOT BE MY MIDDLE NAME

HAISH... ITU LAH MASALAH I WAT MASA NI...

AYAT FAV... "NANTILAH" 

Tetapi minggu nih I learnt a lesson. A great lesson indeed. 

Kerja sekolah biasalah....tapi kalau kerja yang kita suka.. laju aja kita buat. Cam gi shopping ker... makan ker... 

Sebenarnya kalau kita nih selalu  menangguh... kita secara tak langsung menyusahkan orang lain... kesian orang lain yang kerja ngan kita.  Terganggu kehidupan biasa.... terbebalah ngan ahli keluarga silap hari bulan. 

Tak mau pulak kita cerita apa yang terjadi minggu ini coz tak mau jugak buka pekung di dada ini.

Apa-apa pun... sumbangan ikhlas para pentadbir dalam diri ini amat ku hargai. Tak lupa juga Sayang yang senang kata siang malam jaga baby coz mummy xtra busy. Papa tak bising pun... thanks sayang for being so understanding....

Terima kasih.

Nak jadi cerita arini nak hantar Assoliehin ke umah tok shan (Untie Jessie gi China).  Kesian tokshan... kata bonda dia dah nampak ok. Nak gi ke KJ jalan pepagi jem giler.... mummy plak kena jumpa boss.... Mummy pun apa lagi. Terus bawa dia gi sekolah seludup dia dalam bilik kaunseling.... student n bonda tolong jaga and mummy pulak terus gi jumpa bosses. Happy jugak mummy coz boss suka kerja mummy. Tapi kesian pulak assoliehin kena tinggal lama..... Naik2 dah pukul 9. Bonda nga susukan Assoliehin and tido la pulak.... Kesian tgk dia tido gi umah tokshan pun tak jadi. Tak sampai hati pun coz assoliehin pun tak sihat sangat. lagipun nak gi followup kt SDMC.

Sakit - batuk2. Muntah terus tido balik... kes tak larat benor dah nih

Nurse kata tak ada pulse.... gomok sangat kaki tu agaknya


Papa comforting Assoliehin after neb

Dr monitor assoliehin kat ER

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...