JOM LAYAN IKLAN

Monday, July 30, 2012

SEBULAN NAIK KERJA

Sebulan dah berlalu.... tak ter cerita pasal naik kerja.. tp sibuk cerita pasal shopping. Banyak perkara yang dah berlaku... temasuklah Cuti-cuti Malaysia kami sekeluarga. 


Memang seronok bekerja selepas 8 bulan tak bekerja :D First week memang menyeronokkan .. maklumlah semua kerja berat dah habis.  Kerja yang ada cuma cam sisa-sisa aja. Tapi... for a "newbie" like me... kerja yang ringan memang berat !! Baru lah challenging sket.


So far projek yang kena buat dah ada 3.... and now kerja yang paling diminati setiap tahun adalah bershopping untuk baju anak yatim :D. Hari ini ajer pergi Mydin and Masjid India. Penat gak jejalan sorang2... tp hepi. Harap projek ini berjaya macam tahun2 lalu.


Next project pulak projek baja kompos... JV ngan Cimb Islamic bank.  Pepagi lagi dah pergi buat baja kompos. Projek ni memang menarik... dalam hati ada brangan nak tanam macam-macam :D Entah jadik entah tidak....






So itulah gambor me with students in action buat tapak semaian.

Projek seterusnya buat inovasi pelajar... tapi projek nih cam hampeh sket... due date tak lama lagi... tp tak tau apa nak direkaciptanya pulak.....

Nanti update yang lain pulak eh.

Yang arini cuma nak merapu ajer.

1 comment:

Sizuka said...

Salam.kak nim, poney wat jualan gudang dari 1-8 ogos kat seri kembangan. sebelah south city plaza..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...