JOM LAYAN IKLAN

Wednesday, July 4, 2012

METROJAYA WAREHOUSE SALES



RUNNER DIA MURAH2

HAPPY HOUR RM25-55 JER
TAPI TAK BELI PUN

HUSH PUPPIES 30% -50%
OK LAH... CANTIK2.
LAGI CANTIK DARI FOS WAREHOUSE SALES

SINGGAH KEJAP KAT CITTA MALL...
MUMMY KO-OS

ME!!!! 


ADA FOR ASSOLIEHIN ADA UNTUK KAWAN DIA AS PRESENT

Baju untuk baby kat bahagian reject shop ada and agak banyak choices. Dapat lah beli untuk assoliehin.  Dua2 T lengan pendek tu brand next RM5 each. Seluar panjang brand mothercare RM9 each and long sleeve T Fila RM13 (Ori price RM69). I suka kat sini.

For girls pun banyak... gown cantik2 from RM25-35. 

Tp tak banyak barang yang branded. Brand GOODY ke apa tu... tak lah femes brand dia tapi barang dia nampak berkualiti jugak lah. Hello kitty ada... Dunlop utk kids ada.... 

Baju kurung pun I suka :D 50% less so tinggal RM75. Cantik2. Tp I tak beli pasal.... bajet semua dah lari kat assoliehin.......

Baju for men pun ok gak walaupun tak lah banyak sangat choices nya.... 

Baju tido kat bahagian reject shop tu mahal.. baik pergi kat FOS

Tempat perfume tak singgah pun tadi pasal nampak cam tak best cam dulu2.....

Orang tak ramai tadi.

So ok lah... 

5 comments:

huda said...

Hi Hanim. I ada something nak tanya dgn u. Quite urgent. Mind to give ur email add? I rasa better to ask in email. Tq!

This is my email: hudabakar@gmail.com

Sizuka said...

Rajin betol kat nim shopping.. assoliehin dah besar dah. mate bulat n nampak bijak...

Hanim Salleh said...

Huda.. :D dah check email? :D
Sizuka.. sajer jejalan... rembat yang rm5 boleh lah. mahal2 tak beli lah akk :D

Lady Mira said...

smart la baju boy... tension jer xdpt gi.... next time nk suruh mamanem shop for me too lah ahaks :p

Hanim Salleh said...

uish mami mira... y not? len kali tell eh. mamanem bli bukan yg mahal2.. murah jer... sebab tu tempat2 nih diserbu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...