JOM LAYAN IKLAN

Monday, July 30, 2012

SEBULAN NAIK KERJA

Sebulan dah berlalu.... tak ter cerita pasal naik kerja.. tp sibuk cerita pasal shopping. Banyak perkara yang dah berlaku... temasuklah Cuti-cuti Malaysia kami sekeluarga. 


Memang seronok bekerja selepas 8 bulan tak bekerja :D First week memang menyeronokkan .. maklumlah semua kerja berat dah habis.  Kerja yang ada cuma cam sisa-sisa aja. Tapi... for a "newbie" like me... kerja yang ringan memang berat !! Baru lah challenging sket.


So far projek yang kena buat dah ada 3.... and now kerja yang paling diminati setiap tahun adalah bershopping untuk baju anak yatim :D. Hari ini ajer pergi Mydin and Masjid India. Penat gak jejalan sorang2... tp hepi. Harap projek ini berjaya macam tahun2 lalu.


Next project pulak projek baja kompos... JV ngan Cimb Islamic bank.  Pepagi lagi dah pergi buat baja kompos. Projek ni memang menarik... dalam hati ada brangan nak tanam macam-macam :D Entah jadik entah tidak....






So itulah gambor me with students in action buat tapak semaian.

Projek seterusnya buat inovasi pelajar... tapi projek nih cam hampeh sket... due date tak lama lagi... tp tak tau apa nak direkaciptanya pulak.....

Nanti update yang lain pulak eh.

Yang arini cuma nak merapu ajer.

Friday, July 6, 2012

PUREEN WAREHOUSE SALES JULY 2012


MENARIKS!!!

Baru pergi hari tu ngan my sis and my MIL. Banyak borong utk assoliehin and his cousins.This time nak pergi lagi coz ada beberapa sebab :D

1. Nak beli towel
2. Nak beli stokin
3. Nak beli pillow case pasal pillow case dia tukar tiap2 hari. Maklumlah dia tidor niarap... ngan air liurnya n.. dia ada baby acne... muka jerawat kan kotor pasal ada jerawatlah... 
4. Nak beli buat hamper for my friends yang tengah preggie :D

Baju? Mmm ... assoliehin dah banyak baju

TAPI I AM WILLING TO HELP THOSE YANG TOK LEH NAK PERGI PASAL KERJA OR PREGGIE :D 
ZERO COSTS... (cuma u bayar lah i duit kurier tu)

Wednesday, July 4, 2012

METROJAYA WAREHOUSE SALES



RUNNER DIA MURAH2

HAPPY HOUR RM25-55 JER
TAPI TAK BELI PUN

HUSH PUPPIES 30% -50%
OK LAH... CANTIK2.
LAGI CANTIK DARI FOS WAREHOUSE SALES

SINGGAH KEJAP KAT CITTA MALL...
MUMMY KO-OS

ME!!!! 


ADA FOR ASSOLIEHIN ADA UNTUK KAWAN DIA AS PRESENT

Baju untuk baby kat bahagian reject shop ada and agak banyak choices. Dapat lah beli untuk assoliehin.  Dua2 T lengan pendek tu brand next RM5 each. Seluar panjang brand mothercare RM9 each and long sleeve T Fila RM13 (Ori price RM69). I suka kat sini.

For girls pun banyak... gown cantik2 from RM25-35. 

Tp tak banyak barang yang branded. Brand GOODY ke apa tu... tak lah femes brand dia tapi barang dia nampak berkualiti jugak lah. Hello kitty ada... Dunlop utk kids ada.... 

Baju kurung pun I suka :D 50% less so tinggal RM75. Cantik2. Tp I tak beli pasal.... bajet semua dah lari kat assoliehin.......

Baju for men pun ok gak walaupun tak lah banyak sangat choices nya.... 

Baju tido kat bahagian reject shop tu mahal.. baik pergi kat FOS

Tempat perfume tak singgah pun tadi pasal nampak cam tak best cam dulu2.....

Orang tak ramai tadi.

So ok lah... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...