JOM LAYAN IKLAN

Tuesday, June 26, 2012

PONEY WAREHOUSE SALES 2012 SACC MALL


Tak pergi pun coz dengar katanya untuk baby tak ada sangat pun ... tp for toddlers melambak...


So ngan kecewanya ajak lah my hero gi jejalan kat 1utama to shop for raya. Alasan : puasa nanti kita penat... walaupun lagi puasa lagi bertenaga :D


Kat Isetan 1utama poney sales up to 50%


Kat sogo up to 70%!!


Apa ada kat 1u tak ada kat sogo so bila pergi sogo memang rasa hepi :D Lagi lah salesnya sampai 2 sept!! Sales memanjang sogo!


So.. darlings ... kita stop berbelanja eh!!

Assoliehin mendrive ke 1u. Arini pakai kacut :D



Poney from sogo and 1u



Motherccare sales up to 20% jer.
Campur yang beli sebelum ni 50% less.
Overall beli kat reject shop 30% less RM23
Ada jugak T Fisherprice


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...