JOM LAYAN IKLAN

Tuesday, June 26, 2012

MYDEAR WAREHOUSE SALES JUNE 2012

Review harga daripada harga sales Feb-March 2012
APA???!!! ADA LAGIK!!! INGATKAN LAMA LAGIK!!


Papa baru beli carseat tambahan untuk kereta papa. So senang nanti kalau nak transport Assoliehin ke Babysitter. Tak yah lah nak angkut mengangkut. Pasal nak sangat cepat dah tak dapat beli kat Mydear. Dah target dah nak beli yang ini... kalau less dalam rm320 frm rm550. Nampak sturdy gitu. Tp mmg tak beli jugak kot pasal yang ni utk 9 months and above




Aritu beli yang bawah ini

From RM400 plus after less jadik RM321


Tapi dah beli yang ini pulak.. Halford zeus plus kt mothercare. Siap ngan insurance for 1 year. Harga rm600++. lebih mahal drpd online or store lain RM583. Kes bli tak survey.




Tak apalah... kali ni bajet nak beli utk kekawan yg nak ada baby tak lama lagi and nak beli stroller.


Stroller yang macam mana ek?


Harga yang RM449 hambir semuanya jadik RM269 macam yang ini




And kalau yang ini 

RM769


RM538 kalau tak silap pasal yang cam atas nih ada dua jenis.. 4 tayar bulky or 2 yang depan kecik sket


yang atas nih pulak yang paling pahal... 50% less
Nampak selesa untuk baby jugak



Or yang ini RM699 jadik RM283... offer yang menarik... 
ala2 combi


Play pen

Kalau dapat beli ini ok jugak pasal my MIL sibuk nak ini utk letak kat Ipoh

TAPI

JANGAN SESEKALI BELI INI!!! PASAL TAK COTTON SEPENUHNYA... BASUH 1ST TIME JER TERUS BERBULU!!!! coz mix cotton n polyester.

Tak berbaloi langsung!!!
Dia ada jugak yang jenis polyester 100% 
pattern cartoon dia sama ajer.

Bedding set tak berbaloi beli kat sana.

Sesapa yang pergi nanti hepi shopping.






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...