JOM LAYAN IKLAN

Friday, June 29, 2012

REVIEW : FOS WAREHOUSE SALES 2012






G strings anyone?


HUSH PUPPIES???

HUSH PUPPIES FOR RM50 JER???


My target was to buy new pj. The old ones need to be given away due to my gomokness.  I was eyeing for the long or 3/4 cotton pants. Kan kalau kita gi kat FOS... baju tido diakan lawo2... So that was the objective of me happily 'pushing' myself to send assoliehin to his baby sitter and me to the sales. :D

Raya bonanza? It should be renamed as Baju Lepak Rumah Bonanza.  

Most of the clothes are old fashion. However, office clothes are worth buying. Itu pun those with small size would enjoy buying the working attire here. Most of the lady shirts were Ms and Ss jer. So people like my size SO BIG could just forget about working clothes but should be looking forward to buy home clothes.

Tshirts were cheap. I bought 1 for RM5. For home use jelah... 

If you were thinking of getting your children baju raya.. just forget about going there.  Mesti  you guys had imagined the cute rompers selling less then RM10 for your babies...(ala yang macam kat store tu...). JANGAN MIMPI DAPAT BELI.  Adalah satubahagian rompers... but the material is thick... panas lah baby.. but for babies yang memang 24/7 dalam aircond boleh lah beli... but pakailah 1 design but different colors for 1 week....The choices for girls were limited and non for the boys. Sedihkan....

However, I managed to grab a pair of swimming suit for assoliehin.
T-RM5
Pants-RM7
 

3 pairs of cute pj pants and a T for me!!
Pants RM10-RM15
T-RM5


The Q at the cashier was ok for the crowd was not big. 


FOR THOSE WHO ARE LOOKING FOR HUSH PUPPIES SHOES YOU GET GET THEM HERE... MURAH TU!!!

So.... no baju raya but baju tido raya kot.... So for me objective achieved.  But i know ramai yang frust....

Better u go to the FOS store and buy there... yesterday I bought 3 cute caps for my LH. RM3 each... but 3 for RM7... lagi best :D Brand gap ngan old navy


REVIEW: TRIUMPH SLOGGY AMO WAREHOUSE SALES




RM30

RM 40

CUTE AMO: RM15

RM 20 - RM30

BEEDEES FOR RM10
SPENTOT PUN FROM RM8-20
:D BORONG SPENTOT :D


SMALL CROWD



Thursday, June 28, 2012

REVIEW : MYDEAR WAREHOUSE SALES JUNE 2012

Last sales was cheaper. It was for RM321 Now RM345



RM350 was RM321 last sales

RM190 a good buy

Simple but yet so sturdy RM151

Thinking of buying this in the future
RM142

Bought this as a present
RM199 - RM123

From RM99 now for RM72

Pillow set
Definitely worth buying
RM22 now RM9


Playpen

Bottle warmer
RM89 RM65 



worth buying too

Good buy too
Only in orange


Lelong stroller kat luar



Fan
RM22.90 - RM16

Good buy. 50% less.  Wanted to buy this but the frame is quite small

 RM44.90 - RM20

This was for RM80!!


RM699 This time around.. this stroller is cheaper... Last sale RM283 now RM260
I wanted to buy this for i like the cushion so much.
But kalau beli ni tak pakai lama coz untuk baby ajer... budak 3 years dah tak boleh pakai

I bought this
Not much disc. From RM300+ now RM240


The reluctant MYDEAR ambassador 

Tuesday, June 26, 2012

MYDEAR WAREHOUSE SALES JUNE 2012

Review harga daripada harga sales Feb-March 2012
APA???!!! ADA LAGIK!!! INGATKAN LAMA LAGIK!!


Papa baru beli carseat tambahan untuk kereta papa. So senang nanti kalau nak transport Assoliehin ke Babysitter. Tak yah lah nak angkut mengangkut. Pasal nak sangat cepat dah tak dapat beli kat Mydear. Dah target dah nak beli yang ini... kalau less dalam rm320 frm rm550. Nampak sturdy gitu. Tp mmg tak beli jugak kot pasal yang ni utk 9 months and above




Aritu beli yang bawah ini

From RM400 plus after less jadik RM321


Tapi dah beli yang ini pulak.. Halford zeus plus kt mothercare. Siap ngan insurance for 1 year. Harga rm600++. lebih mahal drpd online or store lain RM583. Kes bli tak survey.




Tak apalah... kali ni bajet nak beli utk kekawan yg nak ada baby tak lama lagi and nak beli stroller.


Stroller yang macam mana ek?


Harga yang RM449 hambir semuanya jadik RM269 macam yang ini




And kalau yang ini 

RM769


RM538 kalau tak silap pasal yang cam atas nih ada dua jenis.. 4 tayar bulky or 2 yang depan kecik sket


yang atas nih pulak yang paling pahal... 50% less
Nampak selesa untuk baby jugak



Or yang ini RM699 jadik RM283... offer yang menarik... 
ala2 combi


Play pen

Kalau dapat beli ini ok jugak pasal my MIL sibuk nak ini utk letak kat Ipoh

TAPI

JANGAN SESEKALI BELI INI!!! PASAL TAK COTTON SEPENUHNYA... BASUH 1ST TIME JER TERUS BERBULU!!!! coz mix cotton n polyester.

Tak berbaloi langsung!!!
Dia ada jugak yang jenis polyester 100% 
pattern cartoon dia sama ajer.

Bedding set tak berbaloi beli kat sana.

Sesapa yang pergi nanti hepi shopping.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...