JOM LAYAN IKLAN

Sunday, May 13, 2012

HAPPY MOTHER'S DAY

Dah lama berangan nak dicebratekan pada hari ini.

Selepas 12 tahun menunggu akhirnya dapat jugak celebrate.  Dulu kalau mother's day cuma ucapkan kat mak and mak mentua aje.  Kalau ada mother's day mesti rasa sedeh coz tertanya2 bila lah daat elebrate utk diri sendiri. Sedey betul kalau mother's day nih.

Semalam.. utk pertama kali nya celebration, papa janji nak bawak mummy makan kat luar. Makan Spesel sikit gitu. Since semalam dah pergi 1Utama, last week gi Subang Parade, hari ni pergi Sunway Pyramid plak.  Tapi papa nak makan dulu... LH pulak sibuk tido... Kononnya mummy nak semua orang keluar outing pakai baju oren... janji oren :D  Keluar rumah pukul 2.30.  Kami pergi SS2 sebenarnya nak makan kat kayu... tp tup tup papa bawaknya kami ke YS Studio... SUNGGUH SURPRISE PAPA!!!

Kami amik yang pakej ada 3 gambar + 2 frame.  Puaslah kami berposing... LH tak pandai senyum... grumpy betui muka dia!!! Last2 dapat jugak pilih 3 gambar :D adalah jugak muka LH MACAM tersenyum (sebenarnya muka start nak ngamuk) .... Nnt gambar dah siap ujung bulan boleh mummy upload kan ...

Lepas tu kai pergilah ke Sunway Pyramid. Ramai jugak orang kat sana. Mama beli blouse. Maklumlah.. banyak baju yang dah ketat!! Tapi barang papa shopping mengalahkan mummy nya. Tapi tak per... kesian papa... baju seluar payah berganti.  Ditambah plak mummy dah rosakkan seluar dia masa iron aritu! :(  LH tak beli apa2 pun... pasal dia dah beli banyak semalam.....

Hari nih.. baik plak LH masa jejalan... tak banyak songel... nak2 bila dah kena sumbat PUTING!! Papa beli puting nih semalam. Jadik anak Dr Brown jer lah eh LH :D  Tapi memang cam magic!! Dia senyap... tapi dia nih bukannya nak puting tu melekap lama2... tak lama sangat pun. Alhamdulillah. takut jugak  kalau dia ketagih puting.. an\syik nak puting aja nanti.

To Papa,
Thanks Papa. Mummy suka sangat ngan hadiah dari papa.  (Mulalah mummy terpikir nak surprise apa untuk papa nanti,,,, dah lah father's day sama ngan bday papa!!) *sambil taip baru prasan  nih

To all my TTC friends....
Semoga terus bersabar untuk timang cahaya mata... Akan mamanem doakan untuk semua. InsyaAllah. And mamanem tetap nak ucapkan selamat hari ibu untuk ada semua.


Ada orang kata muka saya macam girl.....


Saya dan puting baru saya

gambar diambil sempena pre Mother's Day celeb (12/5)

2 comments:

kirana nakia said...

Happy happy happy mother's day kak nem..at last..kat nem merasa jugak..:)

hikari said...

happy hari ibu.. hehehe...
tak sabau nak peluk baby sendiri... ngeee.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...