JOM LAYAN IKLAN

Thursday, May 10, 2012

ESTEE LAUDER SALES 2012 IS BACK!!!




Mak ai!!! Siapa lah tak suka sales nih!!!

Kalau pergi kena pergi seawal 3 pagi!! Ini lah sales yang paling giler pasal baleh jumpa ramai orang giler bangun pukul entah brapa pagi bercamping kat depan pintu hall termasuk lah mamanem !!!!

Dua tahun berturut2 I pergi. Yang pergi pagi tu pergi ngan Nor. Baca kat sini . Saja ajer datang awal... tp kami sebenornya tak  payah Q pun pasal ada kawan yang membantu.  Dia nih parent kat sekolah... selalu bagi card kat Cikgu2.  Late hubby dia org kuat esteee lauder. I dpt sampai 5 lagik... bagi kat orang pun free ajer. itu pun bagi kat my blogger friend.  Tahun nih tak tau dapat lagik ker tidak pasal malu nak mintak. Dia janji  nak bg Assoliehin baju bila dia gi US... tp kalau bg mummy dia card ajer pun takper :D

Tgklah kalau dapat nanti... saper kekawan blogger yg nak boleh kita gi camping sekali :D



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...