JOM LAYAN IKLAN

Tuesday, April 10, 2012

PUREEN WAREHOUSE SALES APRIL 2012



Teruk la whs nih.....
Baju my Lion Assoliehin dah banyak ... ramai org bagi hamper pureen pulak tu!! So kenapa nak sangat pergi sini??? Papa kita wat stok baju our Soliehin utk tempoh 2 tahun!!! Heheheh

Teruk betullah kalau ada mentality macam nih.... Baju baby pun dah tak tau nak letak mana.  Hamper Pureen pun tak terbukak lagi. Baju yg kekawan bagi pun ada saiz besar... so saiz besar tak payah beli lagik. So kalau pergi pun sebenarnya nak pergi shopping utk org yang kirim.... Pengirimnya.. adik2 I lah :D And nak beli jugak lah sket utk diri sendiri... ala... barang2 cam baby wipes.... sabun basuh.... Baju tak sangat kot.... tak pun beli seluar... pasal baby kurang seluar basahan gak sebanarnya :D

Baju lobang2 amachi dah beli.. pureen gak brand nya... mesti depa beli mahal... rasa galad pulak depa beli. Tok mak pun beli pureen gak... Haish... Pureen kat luar mahal... tak macam whs....

Pasal dia amat murah.. maka ramai yang terejah... maklumlah..silap haribulan dapat baju harga RM3. Seset baju RM6 RM8... kat luar berbelas... murahkan??

Tp masalahnya ramai ke sana tak pulak bertamadun... sape nak tau maksud ni.. pergi aja sendiri kat sana :D

so now nak tunggu abis pantang... tak pernah pulak kira bila hari habis pantang.. janji my sis ada nak tolong bawak ke sana sini :D
Selamat menyerbu!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...