JOM LAYAN IKLAN

Thursday, April 5, 2012

MY LION EL-HAKEEM DAH SEBULAN :D


EL- HAKEEM HARI INI


DEDOR DEDOR BADAN RINDU PAPA ARITU MASA KAT JB





EL-HAKEEM DAH SEBULAN!! ALHAMDULILLAH

Dia suka lah nanges... letak jer nanges... letak jer nanges.... bila dah baca macam2 doa barulah dia diam.

Seakarang dia dah nampak bebayang .... angkat kepala pun dah kuat.. Alhamdulillah ...
Tapi mummy risau kekalau ada anasir tak baik kena kat anak mummy yang comel nih ....


4 comments:

yannie bunny said...

auwwwww... comelnya dia tdo meniarap!

aunty blom sempat jenguk hakeem ni. nnt aunty datang ye sayang ;)

kaknem, nnt akak bg alamat umah akak eh. nak terjah hakeem :D

Sizuka said...

makin comel hero sorang nih. dah bape kilo dah berat baby?

Hanim Salleh said...

yaniie meh lah hop sini... hakeem nak jmp jugak untie yannie nih :D
sizuka... cepat gak dia nih membesar... dari 2.8 kg now dah 3.7kg. Pembesaran yang average gitu kat doc... tp dah lenguh gak nak dukung dia nih w.pun mummy dia besau :D

Anonymous said...

Hi Hanim,

Cute el-hakeem :) Alhamdulillah, harap baby el-hakeem strong growing up.

Vee dah mula start akupuntur kat PJ. Tapi 1st month Vee x ambil ubat sebab masa tu Vee still on clomid. Doc kata V ada endometriosis dan pcos. Hmmm...sabar je lah.

If Hanim don't mind, doc pernah diagnosis apa2 masalah fertility x sebelum ni? Thank you for sharing.

Vee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...