JOM LAYAN IKLAN

Thursday, February 23, 2012

MY DEAR WAREHOUSE SALES

NAK TENGOK MY DEAR PUNYA PRODUCTS...MEH GI SINI.

Bedding set... RM159.90 before less.... kaler biru lah kan....

head snuggler... RM44.90 before less.... untuk stroller or car seat ... 

Portable play pen... untuk balik kg :D
harga yang nih kat website dia kata RM279.90
Dengarnya ada orang beli playpen cuma for RM120 jerk!!!

Rege yang nih RM559.90... manalah tau sales lagi  murah
Dapat yang lebih kurang pun ok gak... bajet dalam RM250-300 sebenarnya....

Yang uncle David bagi tu nak diupgreadkan.....

Brand MyDear tak lah sebranded Mothercare ker... quinny zapp ker...tapi affordable lah....

Buat apa nak membazirkan :D

Lagi pun mana la tau my MIL nak beli apa2 utk SRK :D



Meh Mummies...kita serang ramai2!!!!


2 comments:

BitsBest said...

salam kak..
wah naik giler tgk akaknyer blog...sumenyer ttg warehouse sales...

sy dlm persiapan utk membeli brg2 baby...thanks for all info :)

just nk tanya bila lagi yer rasa2nyer my dear tu buat sales..dgr citer 3x setahun...kot2 akak ada info :D

Hanim Salleh said...

ntah tak tau plak bila sales nya.. setiap 4/5 bulan rasanya... akk pun tgh tunggu2 nih coz nak bli haigh chair.. :D mana tau terserempak kat sn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...