JOM LAYAN IKLAN

Tuesday, February 28, 2012

MY DEAR WAREHOUSE SALES 2012

Yeah!!!!!!!!!!!!! Akhirnya dapat lah jugak memujuk sayang ker sini... Mula-mula ingatkan dia tak mau... maklumlah...lepas court, kena gi UH for my MIL's followup.  I plak nak pergi weekdays ajer takut ramai orang masa weekends.  Dah merajuk sebenarnya bila sayang kept on telling..."we see 1st... we see 1st..."... Sampai dia tegur kenapalah bini dia nih macam kucing makan cili!! 


Sayang siap cakap lagik.... "I tak pernah dengar pun brand Mydear!! Kampung brand nih. Jom beli blue cherry."  Heheheh SweetCherry dia kata blue cherry...  then I jawab... "Nanti U jatuh cinta gak ngan brand nih.... semua bloggers tunggu2 WHS nih".  Memang sampai sana... dia yang tak keruan!!


Since tak biasa ke sana... maka kami pun sesat lah jugak... sampai masuk tol kedua... sebenarnya kalau ikut batu14 dari LDP lagi senang kot.


Best nya lah bila dah sampai.... Sengih dari telinga ke telinga!!! Lagi best dapat kejutan...Ate said... "Just buy I pay".... Malu-malu...tolak-tolak... then...amiklah jugak :D


Tak ramai orang tadi... ok lah jugak.... kat bawah khemah terus cari buggy lipat payung untuk my sis.  Terus nampak satu nih trus berkenan. Cantik and sturdy gitu ... Jeles pulak rasa pasal SRK tak berstroller baru... tak perlah... Mummy kan dah basuh stroller uncle David bagi... nampak macam baru jugak.... Cantik!!!



Model 01896 RM699.90
Tapi lebih kurang macam nih lah for my sis.
Dia nak lipat payung pasal senang
nak store and bawak jalan2.





Model 01832... tak ada dalam website mydear... so tak 
tau berapa harga sebenar dia... 
tapi I beli RM100!!!


Buggy / stroller ada RM50!! RM90 yang 3 wheeler... tp yang nih cam tak sturdy plak.... Baik beli yang harga RM100 ke atas....


Ada gambar...meh layan gambar


Tempat carseat....  

Kononnya nak tolong bloggers tengokkan harga... harap dapat membantu


Sori...terbalik pulak...


Buai...RM130 kot (1 set)


Crib set

Bought this... synthetic rubber mattress
Was RM229.90... after less RM160



Dapat lah jugak beli bedding set untuk SRK.
Memang macam kata dalam web... depa tak ada blue color....
Dispaly set jer ada blue ...
Beli lah jugak display set walaupun tak dapat kurang..... Tp set bantal ngan alas tilam tu dapat baru
From RM159.90 dapat RM104
Kat luar memang mahal... pernah nampak harga biasa RM199...
Mothercare spai RM400 lebih pun ada


Gambar model cam kat bawah. Study jugak tadi
masa goyang2 kan dia
Play pen... comel yang nih



RM 500 lebih kot...lupa lah.. Worth buying
Murah.... 

With sponsorship department :D



Berangan yang ini .....


Hasil tangkapan kat 
MyDear Warehouse Sales 2012

Komen for carseat.... great bargain... 
Sebenarnya nak yang ini.  Harga yang paling mahal kat mydear... tetapi offer yang paling hebat.   


Model 30020
From RM559.90 jadi RM321.00

Tapi kena beli yang ini pasal yang atas tu tak sesuai for new born... 9 months and above ajer... Lagi pun yang kat atas tu bulky.... tak muat pulak nnt viva.... Kereta besar boleh lah..

Model 30070
RM459.90 after less RM321


Sempat gak lah tengok baju2 kat luar tu... kecik aja tempatnya... tp dapat lah rembat gift set romper carter's yang siap ngan stokin tu RM45 ...ngan mothercare shoes RM20.  Sayang dah sibuk nak balik pasal hujan dah start lebat....


Beli tilam... tapi terbesar pulak.... so Sayang kata dia nak pergi lagi... tapi kali ni pergi ngan my MIL.... 


Since tak boleh dapat baki duit... so I request kat Sayang nak beli Nursing pillow... Sayang pun agree pasal dia pun  nak nurse SRK jugak. Rasanya harga dia RM60. B4 less RM99.



Total RM845 + Happiness = priceless 

5 comments:

kirana nakia said...

Kak Nem..i can feel your excitement...:)

Hanim Salleh said...

Maunya tidak nakia!!!!! Papanya pun beli bantal busuk ganti yang lama :D

Nigina said...

wah akak lagi sakan dari sy ni.... hahahahhaha... cayalah.... cantiklah pula stroller tu .. caner saya tak perasan... sy haritu cari bantal bentuk separa bulat tu.. tak jumpa huhuhu nasib baik dah beli kat tpt lain.... heheheheh

Lady Mira said...

smart la car seat tu!

Hanim Salleh said...

Stroller utk adik tu mmg smart.. arini akk pergi lagi tapi semua stroller bawah kemah tak cantik ...
Lady Mira: mmg smart carseat tu :D pa kata nnt rembat kat sana gak eh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...