JOM LAYAN IKLAN

Friday, January 20, 2012

SEMAKAN KEMASUKAN KE MRSM TINGKATAN 4 TAHUN 2012

Adik-adik yang sudah memohon MRSM dan nak tau keputusannya boleh semak di link ini.



Alhamdulillah.... Dieba pun dapat...

Siapa sangka terkucil 1A pun dapat... memang rezki daripada Allah...

Abah lagi happy for this is the best birthday present ever .... 
Happy 75th birthday Abah...
We wish you happiness and may you be under the shade and protection of Allah...

We love you :D




Alhamdulillah.... 

Sorry lah pasal tak dapat hantar dibah dalam keadaan knem cam nih... Kalau knem ok mesti knem dapat hantar diba macam mana kita ramai2 hantar kak nor ke SMAP Labu and Kak Ida ke STJ dulu.... Kurang korum nak hantar Diba... kaknem gi SHAH dulu abah ajer yang hantar naik bas... nanges2 kaknem...

Apa-apa pun Knem nak Diba tau yang we are very proud of u and happy for you.  Abah pun dah tak mau nak iktirafkan bday present from us for our present for him could never be compared with yours !! :D

Pecah rekod... tak der sorang pun kakak dapat masuk MRSM :D

Walaupun Diba kena tinggalkan mak abah.. kak nem percaya mak abah ok... tapi kesian atok..Atok nanti rindukan diba.. but doo not worry...atok akan paksa orang hantar dia pergi muar lepas ni...ekekekkekek


:D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...