JOM LAYAN IKLAN

Wednesday, January 18, 2012

JANGAN CONFUSEKAN AYAH


Sayang punya story again

Beg tu tak banyak sebenornya...

Ada tiga beg aja...

Yang 1st is my bag... comei ajer... ala... beg free streamyx tu...bukan besar sangat. 
And yang kedua tu baby's bag ... yang daddy bag tu... dalam tu pun ada beg kecik letak baju baby sepasang untuk delivery room. Yang third tu beg apa-apa...termasuk barang ayah... baju dua helai, spentot dia ngan 3in1 nya air...:D

Bila brief Sayang itu lah response nya :D

My sis heard the story and said....
"La pakai beg plastik ajer for baju kat delivery room tu... bukan nya nurse ada barang nak bagi balik kat anim... Baby keluarkan bogel. Buat penat dia aja nak make sure beg tu tak hilang nanti."

Betul jugak tu kata Ana... maklumlah anak dah 4 orang :D

My friend Syida pun cakap pasal baju baby yang mahal boleh hilang....

Aish... mummy dah prepare yang cenggih sket utk SK nih.. maklumlah... kononnya apa-apa 1st experience baby kena grand sket :D !st baju pakai, 1st baju siang, 1st baju outing.... Yang first jer lah....lepas pu bak kata member cap ayam jer :D Apa kata member tu pun betul... so I am reconsidering tu prepare baju yang murah sket utk delivery room tu .... ada pun...beli  masa Jcard day sales... Looneytunes sepasang RM8 :D
Jangan marah baby :D

And bawah nih seloroh mummy kat kawan yang tolong beli tudung Fareeda utk mummy :D

Thanks la kepada kekawan mummy yang bagi advice dan menghiburkan mummy kat FB nih :D

2 comments:

yannie bunny said...

kak nem.... hahahahahaha. (nasib baik x terjatuh krusi ni gelak!!!)
sungguh terhibur bc komen2 fb tu. hihihi.

Hanim Salleh said...

heheheheh.... memang menghiburkan... akk baca pun gelak2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...