JOM LAYAN IKLAN

Thursday, December 8, 2011

"Pengorbanan Seorang Ibu"




Menangis jugaklah bila tgk video ni. Mula lah nak stat merepek kat blog nih ....

Gini lah agaknya anak mummy dalam peyut yang makin sempit nih .... maklumlah kena kongsi pulak dengan fibroid ....

Memang banyak malam mummy tak boleh tidor...tp mummy tak rasa susah pun... coz mummy memang nak hayati bb golek2 dalam peyut nih :D

Ayah pulak banyak memahami.... kerja2 rumah semua mummy tak boleh buat.... semua ayah buat.... ayah lah yang vacuum mop masak basuh baju angkat baju gosok baju ..... kesian ayah..... mummy besfes pun atas katil.... tiap2 hari ayah call nak makan apa... tp mummy suka makan roti ajer... :D Pengorbanan ayah pun sangat besar tau baby ...

baby patut tgk masa mummy tgk sakit kejap aritu.. ayah tak senang duduk.... sampai nurses semua susah hati tgk ayah ..... patut tgk bila mummy sebut nak makan apa... semua ayah beli .... mummy merepek prosperitty burger ngan tiramisu dicariknya jugak .... Ayah...ayah ....

Kalau mummy terbangun tido awal ... ngan dia dia terbangun... panik panik dia tanya "R u Ok R u Ok??"

Kalau Mummy terbangun awal pagi... dipujuknya mummy tido balik.... "buat apa gode2 pagi pagi... kesian baby nak rehat. Tdo balik!!!"

Mummy tak sabar nak tunggu bb kluaar.... skkang nih hobi baru tatap perut mummy yang besor nih.. seronok tgk peruk berombak... hihihihi aktif betui ShahrukhKhan sorang nih :D Bila nak video perut yg grak2 tetiba bb diam lah pulak.....

Kenangan memang indah bila bawak bb ..... ayah larang mummy jalan pun mummy rasa happy jugak ... ayah kata bior dia jer yang shopping untuk bb pun mummy happy jugak :D

Cukup takat sini jer celoteh mummy eh sayang :D

Semoga bb menjadi seorang anak yang beriman dan sentiasa sujud kepada Ilahi :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...