JOM LAYAN IKLAN

Sunday, December 25, 2011

KOMEN FB YANG MENARIK :D


KOMEN UNTUK GAMBAR DI ATAS

Part briefcase tu yang tak tahan.... Sayang n I ketawa pecah perut !!!

Actually Sayang memang Sayang wanted to buy a bigger one ....

But we bought this...


Dah beli...then we saw this ....

+ RM50 from the upper one

"I could have bought this...." Sayang said...
"La.... balik kampung boleh lah... but not for outing to a shopping complex, " jawab I la...
"I'd rather drag this rather then leaving important things behind for the baby.  Everything may be important", kata Sayang pulak...

Mmmmm........ fussy kan?




5 comments:

ikanriang said...

yaa people, that is soooo my bil. sounds even more like him when it comes to 'animated items'. his wife even made him spongebob clay-figurines to be placed on his office desk :D

P/S : and i am the type of sil who gives a spongebob mug for her bil's birthday. such a lovely family kih3

Hanim Salleh said...

bukan clay figurines tu from u :D spngebob accessories in d car memang Abg fer yang beli sendiri... :D kaknem cuma ... beli bed sheet spongebob jer :D

Hanim Salleh said...

iya clay figurines tu kita wat sama2 :D next time i'd be a bigger one :D

Niza said...

Akk,sowi ggu lg.hsbnd sy suh tny psl air ubat yg mcm dlm botol arak tu.ari tu tny trus kt dr lin,dia kata xde alkohol,air herba je.hsbnd akk pun minum air tu kan?xde alkohol kan?just checking huhu

Hanim Salleh said...

Kami pun beli ubat tu. Mahal gak kan? tapi minum sikit2. Aah kami pun taku mula2. Banyak kali tanya. And akk pun tanya kawan kat sekolah yang pun berubat ngan Dr Lin. Dia kata tu herba. So kami pun ok minum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...