JOM LAYAN IKLAN

Monday, November 9, 2009

MALAM KENANG BUDI smkts

Inilah rupa backdrop nya....

Tetiba Elvis Original Malaysia datang naik Harley

Tetiba dia hulur tangan kat I ajak I joget gelek ngan dia!! My friends were
wondering how la he spotted me first!!! Mungkin masa dia naik motor masuk dewan tu
dia nampak I... :D

I pun gelek ajer!!!

Lepas I, Cikgu-cikgu lain pun ikut sama... gelek dengan dia :D

Ini pulak group ratu gelek taman sea

Then, kami pun ramai ramai bertwist

Pastu... tibalah persembahan kami dengan lagu Malam Pesta Muda Mudi

I dapatlah bunga daripada Mr Alan yang buat I lupa steps terus :D

Amik lah gambor ngan Pengetua, Pn Zakiyah and President Kelab Guru Puan Harminder
sebagai gambor kenang-kenangan

Dapat ole-ole plak tu biler dah joget :D

Malam itu memanglah aku bergumbira ngan teman-teman... Bertwist dan tah apa-apa lagik. Makan pun sedap... Banyak ler yang aku makan! Nasib baik my personel instructur ak ader malam tu. Kalau tak mesti banyak yang tokleh makan.

BTW, they AJK did also announce the new line for next near... AND GUESS WHAT?!!! They called my name first!! Yes!! HANIM SALLEH!!! Terkujat ku dengar... Masa tu tgh sibuk nak tepuk sungguh2 tp...terkelu lak biler they announced my name!... Tak aper!!! Next year kita wat theme..... the arabian night. Kita tayang semua peyot kiter!!! :D

Kesimpulannya.... Memang seronok dan aku happy :D

2 comments:

Jane Lee said...

Hanim,
you mmg tempah baju tangan kembang tu ke? :D
I suka sun glasses u.. cantik!! ;)

Hanim Salleh said...

Tempah baju bukan untuk dinner tp baju tu memang baju pergi sekolah. I tak tau nak beli baju apa... so pakai aja uniform sek tu. Kira cam dah bari lah untuk dinner :D
Cermin mata tu RM10 ajer.... Jcard sales kat Sunway arik tuh :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...