JOM LAYAN IKLAN

Wednesday, August 12, 2009

PADINI WAREHOUSE SALES GLENMARIE OGOS 2009

Me...undercover...

Nor dah giler memilih

Spot tapisan keselamatan wallet.

Gali...jangan tak gali!! Mmmm ramai gak yang tak takut H1N1

Masih belum berputus asa...

Cukup lah tu untuk I...

Pergilah jugak warehouse sales ari tu... Ni semua gejala baca sns... ramai yang sokong suruh pergi. So... I n my sis apa lagik...pergilah.

Kesimpulannya.... kalau I ada anak ramai... ada budak kecik... memang berbaloi untuk pergi coz baju bebudak mmg kiut n murah-murah.

Baju org tua tak best sangat.... I beli baju pj aja and handbag padini... (RM9 + RM6). Nor beli kasut aja.... Rasa tak berbaloi pulak pergi.

Untuk lelaki... mmg tak berbaloi pun.... Kalau minat seluar warna coklat buat gi kerja...kira ok lah... Tak ada pun slack warna hitam.

Untuk yang suka bergaya baju seksi...tak ada lengan...baju ketat... kategori ini mmg banyak..BUT not my type.

Kot pun banyak cantik-cantik and murah2... tp cikgu kat sekolah tak pakai kot pun..kalau tak dah lama beli.

Jeans tak banyak pilihan... sarung-sarung tapi tak muat... tak apa lah.... Lupa kan ajer... Mmmm... fitting room tak ada... so.... I amik skirt besar.... then heheheh buatlah apa-apa yang patut... ORang sibuk giler kat sana... tak prasan pun apa orang sebelah tengah buat....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...