JOM LAYAN IKLAN

Friday, July 31, 2009

Hush Puppies Obermain Miss Sixty Warehouse Sales !! And a visit from my Brudus.


Nilah iklannya

Bought for fun..


Ini untuk Dibah... Since last raya dia nak kasut merah. (RM60)

Yang ini untuk ganti yang buruk tuh... (RM60)

Yang ini pun nak ganti yang ini... (RM40) Only size 9 left

Have been wearing this HP pair for 5 years dah... It is still looking good and the most comfortable shoes ever... I bought this using my RM50 voucher from Citibank. The price... RM180. Masa tuh tak pandai cari warehouse sales lagik.... Rugi kan?

Dari sekolah sibuk2 untuk Muafakat Camp... sebenarnya nak gi bank...nak bank in duit for my Honey. Ternampaklah iklah HP tergantung2 sana sini... so ...termasuk lah Armada hotel tuh... And terlupa lak sebenornya ada date ngan darling i nih.... They waited for me for soooo long!!

Me with the Anises.

Adlie, Anis, me, Syafiq and Azhar.

A complete family photo. Muka and badan Julie ditag kat dinding atas I :D

Sorry Darling smua ek.....

Depa datang siap bawak makanan lagik.. Dominos Pizza my fav. Siap ada air lagik... Cikgu dia...lapor2 balik belasah ajer apa yang depa beli. Tuan rumah tak buat air langsung untuk depa!! Len kali Cikgu belanja ek.

Bagi hadiah untuk Azhar... maklumlah... first student yang graduate degree so hadiah spesel sket. Bagi dia bag...rupanya dia memang nak carik beg nak gi kerja... maklumlah dia nak kerja kat Securities Commission of Malaysia. Alaaa leather bag murah jer...

Untuk Brudus yang lain, I bagi depa bunga-bunga comel. Dah lama beli... cuma tak sempat nak jumpa depa semua. Julie ajer yang tak ada nak bagi bunga tu...tp Anis dah volunteer nak amik for her.. :))

Malam nie...Nor (aka Fadh) ngan Zai nak lepak sini. Rupanya UTP cuti pasal H1N1. Aniz dah gitau dah yang UTP cuti...masa dia bagi tau Nor lak call... Balik lah adik oii... Kang tak pasal2 kena H1N1 lak.

Camner agaknyer my new found friend punya IUI ari nih ek. Kena singgah kat blog dia nih. Semoga dia success... Itu ada harapan tuh to get tripplets or twins. Chaiyooo my friend.

2 comments:

Jane Lee said...

aaa...nak jugak sandal hush puppies tu!!! hehehe..cute gila..good choice!

IUI oklah..tapikan hanim, i pon rasa mcm ter"spill" sikit kot..but i never ask the Dr.
agaknya normal kalau ter-spill sikit masa dia nak tarik alat tu kuar kot..??

sama2 tunggu result ok? jangan berjalan or berdiri banyak sangat tau! ;)

Hanim Salleh said...

mmm...mmg lah kalau boleh tak nak jalan sangat... tapi dah nama nya cikgu... wajib mengajar berdiri.. Hush Puppies sales tu plak terpergi... Hhehehe tapi kejap jer... tak spai 1/2 jam jer shopping.

Smoga smua jalan lancar utk kita eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...